reklama

Nasze sprawy...

reklama
hejka jestem :)

u mnie nic ciekawego :happy: wczoraj zasiadłam do prasowania i wszystko mam na bierząco tylko dziś znowu dwie pralki wyprałam.

nie mam weny do pisania.

Bietka
przepraszam zapomnialam odpisac u mnie 2 kg mniej w ciagu 9 dni a powinno 3kg ale kiepsko sie czuje, głowa czesto boli i brak mi sił. Jak cos dojadam to waga stoi wiec nie wiem o co chodzi :no:

Pozdrowienia dla wszystkich.

no dal mi namiar do zabrza do oddzialu wad wrodzonych ale jest problem bo on mowil ze oni zostawiaja na obserwacje ale ja nie mam co zrobic z moim malym :/ i chyba bede musiala poszukac jakiegos dobrego kardiologa zeby pochodzic do niego niech powie co i jak to wyglada , teraz w ciazy nie mialam zadnych problemow z serduchem zadnych kolatan ani nic w pierwszej troche mialam ale to chyba bardziej bylo spowodowane ze jak dowiedzialam sie o ciazy to rzucilam palenie na szlag i wiadomo ze i bez ciazy serducho szfankuje bo organizm sie oczyszcza

Jestem na razie z doskoku bo sprzątam umyłam łazienki, wstawiam pranie, poodkurzałam a teraz muszę w szafie i mój m sobie zażyczył dziś potrawkę więc dziś robię :eek:
Anaber to ładnie waga Ci spadła nie szalej za mocno bo za szybko spadać też nie może - jest dobrze
Scoti mam nadzieję że w końcu urodzimy he he he
Bietka ja się nie cieszę że doczekałam 40 tygodnia :sorry:

jestem kochane oglądałam dzień dobnry tvn a o 11 sobie przysnęłam obudzilam sie i trzeba iść coś robić no zimno i leje pogoda barowa ale co zrobić jesień a słyszałyście że ma śnieg w sobote sypać?:szok: Marta super że zadowolona jesteś Bietka-spacer moglabyś zrobić małemu żeby tylko nie ciapał deszcz bo jest nieprzyjemnie:no: Anabe mi sie wydaje że w 9 dni to sporo spada waga a może z pogody glowa cie boli albo brak jakichś witamin? Marka no widzisz ja bym sie na twoim miejscu skontaktowała z kardiologiem zrobila badania i wiedziała co w trawie piszczy nie możeliwe że tylko w zabrzu sa dobrzy kardiolodzy wpisz sobie w necie gdzieś w miare niedaleko od siebie będziesz miala opinie zobaczysz że ktoś bliżej napewno też jest teraz jest tulu lekarzy że nie wiadomo do którego chodzić i nie martw sie będzie dobrze:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry