reklama

Nasze sprawy...

Wstawać śpiochy :-p ja ze śniadankiem się witam...
Bobo jak minęła noc ?
Bietka mam nadzieję ze się wyspałaś
Scoti współczuje kurcze może przetłumacz m że tak Ci gadają i to Cię wkurza nie życzysz sobie tego a jak teściu nie chce przyjechać to nie, ja też bym nie przepraszała - nie masz za co...
Justi ja nie mówię " mamo" ( teściu zmarł) jakoś nie mogę sie przełamać wiesz mówię bezosobowo

wow mój suwaczek odkrył tajemnice he he he

dzwoniłam po tej położnej muszę teraz do niej iśc będę później

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry ja juz po badaniach właśnie skończyłam śniadanko jeść wyczekałam sie godzine w kolejce na pobrania krwi sąsiadka mało rozmowna we wtorek mam wizyte bo wyniki badań przyjdą dopiero w piatek a jak ma mi dac te skierowania na ostatnie badania to będzie chciał znać wyniki badań więc do wtorku zaczekam córcia w przedszkolu ale dziś ją jeszcze paskudniej sucho kaszle ale troszke zwalczyłyśmy katar dzwonilamm do nauczycielki ze gdyby ją kaszlało w przedszkolu i sie źle czula niech dzwonią to po nią pójde Martuś to powodzenia w zalatwianiu:tak: Justi a jak wasze prace na budowie idą dużo macie jeszcze do zrobienia Ja do teściowej mówie mamo ale bardzo rzadko ogólnie staram sie zwracać bezosobowo ostatnio jej wogóle unikam bo jakoś nie mam potrzeby sie znią widzieć żeby wiedziala na jakim etapie przygotowań jesteśmy po co jej to wiedzieć,u nas faktycznie od dzis zimno pada ale w końcu jesień

Jestem już załatwiłam wszystko rozmawiałam z nią bardzo fajna kobieta koło 50 tki. Dostałam książki do poczytania, kalendarz 1 szego roku życia dziecka do wpisywania i emulsję do kąpieli. Zadowolona jestem ;-) muszę wstawić pranko.

hej dziewczynki ja juz po wizycie wiec tak lekarz powiedzial ze moja blizna jest ladnie zablizniona ze tak naprawde po 3 miesiacach blizna jezeli nie ma w miedzy czasie zadnych powiklan jest juz na tyle trwala i mocna ze jest juz zagojona , dal mi do zrozumienia ze mozna sie starac z tym ze z drugiej strony powiedzial ze dobrze by bylo gdybym sie skonsultowala z kardiologiem czy w koncu jest ten przeciek czy nie zeby sie okreslili bo nie moze byc tak ze jeden mowi ze przewod sie zamknol a drugi ze jednak jest niewielki przeciek , ale teraz to ja mam metlik w glowie ....

witajcie

marta
super, że masz taką fajną położną :-) no to teraz leżenie i czytanie ulotek i materiałów od niej ???

justi jaka zupka ??? musisz nam kiedyś wrzucić zdjęcia domku :-)

wiolka ale się brzydko zrobiło- prawda ???? :no:

scoti - dobre z tym makiem :-D

a gdzie jest nasza anaber ??????????????/ anaberku wracaj do nas :)

marka
hmmmmmm.... szybko - 3 m-ce i zielone światło ??? najlepiej byłoby wprost zapytać - panie dr czy mogę już zajść w ciążę ...

Ostatnia edycja:
Bietka już przejrzałam te książeczki ;-) położna mówiła że nie widziała mnie wcześniej ale brzuch mam na dole.
Marka to chyba dobrze tylko teraz zapytaj tego kardiologa ;-)
Wiolka, Bietka ta pogoda brzydka to chyba ode mnie do Was przelazła

najpierw zrobil usg blizny pozniej na koziolka no powiedzial ze po 3 miesiacach rana jest juz zagojona jest juz wtedy mocna , ja wiem ze 3 miesiace on jest jednym z najbardziej cenionych u nas lekarzy , mowil tez ze wlasnie dobrze by bylo skonsultowac z kardiologiem no i oczywiscie powiedzial im wiecej badan tym lepszy obraz na kolejna ciaze , teraz chodze tutaj do lekarzy a za niedlugo bede 150km stad i bede musiala lekarza zmikenic wszystko jest takie pogmatwane. dal mi nazwe masci na blizne z cebuli zeby smarowac bo mowil ze po drugim cieciu lubi sie blizna poszerzac u mnie jest ok ale nie zaszkodzi jak bede zapobiegac. a mowil ze mi antykoncepcji nawet nie moze dac bo tabletki odpadaja z powodu serca a spirala takze bo dwa ciecia i tak naprawde jest to nie wskazane i smial sie ze jak cos to tylko gumeczki:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry