reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja tarłam buraczki ręce oczywiście czerwone zjadłam drugie danie i czekam jak malą z przedszkola przywiozą Marka-ludzie są świnie nie przejmuj sie a taką koleżanke może warto byłoby kąpnąć w doope. Ja też kocham rachunki wkurzyłam sie bo ostatnio wpłacałam rate za laptopa we wrześniu i ten ciul w banku nie wbił mi powtierdzenia a ja głupia sie skaplam teraz jak z banku do mnie zadzonili szlak mnie trafia normlanie teraz musze drugi raz zaplacić jak ja nie popatrzyłam :angry: a oni w tym banku osobno drukują potwierdzenia że rata w placona nie na tym blankiecie co ja im daje i musial go nie wydrukować a policzył bo zaplacilam tyle co zawsze i do głowy mi nie przyszlo żeby sprawdzać :wściekła/y: mala wrócila dusi ją jak cholera syrop musze do apteki podlecieć kupić bo ten co mam w domu mi sie kończy macie jakiś sprawdzony syrop na suchy kaszel bo teraz jej daje sinecod ale nie wiem czy taki sam kupować:eek:

Bobo nawet mi nie mów o frytkach:-p ja siedze pod kocykiem w kominku sie pali Nastka ogląda mini mini.Powiedzcie mi bo mam taką sytuacje że jak Nastka miala z 3 lata to siostra A kupiła jej taki stolek do karmienia z tego względu ze byla szczuplutka a do wysokiego stolu nam nie sięgala kupila go w komisie dla niej na urodziny i jak zaszła w ciaże to przyjechala sobie go pożyczyć efekt jest taki że jej córa teraz go caly czas też używa bo jest odrobinka z niej a za chwile w jednym czasie prawie urodzimy i niby stolek jest mój ale jestem pewna że zostanie u nich zła jestem bo nie kupuje sie prezentów kuźwa z myślą o sobie i tak myśle że niby moglabym sie upomnieć ale te 80zł to mnie stać żeby kupić sobie nowy stolek dla malej a tamten ona też wytyrala nowy nie byl więc wygląda jak wygląda

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo ja zobacze jak sie to u nas rozloży bo mama moja weźmie sobie urlop żeby z Nastką zostać jak ja pojade do szpitala bo niby wieczorami A będzie w domu ale na rano na 6 musialaby przyjeżdżać więc pewnie na ten czas sie do nas wprowadzi i zależy ile tego urlopu weźmie ale jak np 2 tyg to chcialabym że jak ze szpitala wróće to zotalaby zemną jeszcze pomagając mi mała wyprawiać do przedszkola a później bym chciala zeby A pociągnął np 2 tyg tego tacierzyńskiego tylko kurcze nie wiem czy tak zrobimy bo takto jagby wypisał mu tacierzyński i do pracy normalnie chodzil to kasy więcej byśmy mieli zobaczymy jak sie będę czula:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry