bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
marta tak wiem jest rok na wykorzytsanie tacierzynskiego. moze lepiej upewnic sie w zus jak to jest? nie tylko w tym artykule jest tak napisane. no ale moze sie nie znam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tylko mnie gotuje jak sobie myśle że ona ma być chrzestną naszej Julity
i pewnie będzie tak że A będzie za chrzestnego u niej a wtedy taki prezent jaki A kupi dla chrześnicy oni kupią dla naszej i jeszcze z jednego miesiąca dziewczyny będą lepiej ku..wa trafić nie moglam
Bobo tacierzyński to tacierzyśki macierzyński oprócz tacierzyńskiego można podzielić że kobieta calego nie wykorzystuje i bierze do końca macierzyńskie mąż np a mama moze być normalnie do końca macierzyńskiego i tata 2 tyg oprócz tego jeszcze u siostry A jej m bral coś takiego jak opieke nad nią i nad dzieckiem na 2 tyg nie wiem czy to jest wszędzie
Bietka nie bylam jeszcze w aptece bo teraz na wieczór ostatnią dawke mam sinecodu ale na rano już nie będę mialą psiklam jej tantum verde do gardla tylko sama nie wiem czy to jest dla dzieci ale raczej tak bo ona skończyła już 6 lat a wagi piórkowej nie ma