reklama

Nasze sprawy...

reklama
Na poczatku też tak myślałam jak wy ale powiem wam ze większą satysfakcje mi da jak będziemy siedzieć wszyscy z teściową włącznie i ja ni stad ni z owąd powiem ze musialam kupić sobie nowy stolek bo ciocia ewelina kupila co prawda Nastce ale zostawila dla siebie żeby jej na ambicje wdepnąć:-D pozatym oni mają 2 wyplaty i mieszkają w swoim domu teściowa im wszystko dla drugiego dziecka kupuje wegiel na zime a oni niby tacy biedni oistatnio sobie plazme kupili i laptopa ale jak mamusia za nich placi i wszystko kupi to czemu nie,niech sie udlawi tym stolkiem teraz sie zbliżają u nich urodziny młodej i w tym roku nie będę taka glupia zeby gonić i kupować prezenty potrzebne zrobie tak jak oni pójde i kupie durnego pluszowego misia

Wioka ja bym jej powiedziała swoje... ooo pomysł masz niezły :-)
Bobo od nowego roku wchodzi 2 miesiące a jeśli m nie obejmie to weżmie opiekę ile się da bye by przepękac do września. Każdy u niego bierze tacierzyński ale na początku jak urodzę ma 2 tyg opieki nade mną

witajcie, jestem

byłam na spacerku 2 godz, wzięłam psiaka - przy takiej pogodzie nie było nikogo w parku :eek:
nikogo, co Ci ludzie robią w domu ... hehehehehe przecież nie pada... :cool: dobrze że miałam psa bo normalnie sama bała bym się spacerować, takie pustki !!!! :nerd:

bobo, marka co Wy takie bez wigoru ????? :-(
kurde ja też osłabłam.... spacer z wózkiem i psem nie należy do najłatwiejszych
bobo proszę wprowadzić karniaki bo nam się obijają dziewczyny :rofl2:

wiloka i jaki syrop kupiłaś ??? reklamują teraz acc optima ale nie wiem czy jest dla dzieci
wiola ja też jestem za tym abyś powiedziała przy teściowej co myślisz...

marta jak tam ??? cisza ????

reklama
Bobo ten artykuł jest stary piszą tam o 2010 roku w tym m się dowiadywał ma 2 tyg i ma rok na wykorzystanie tego. Moi znajomi też tak mieli koleżanka miała cały macierzyński jej mąż miał jak urodziła 2 tyg opieki nad żoną i jak jej się skończył on brał tacierzyński...
- zresztą okaże się w praniu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry