reklama

Nasze sprawy...

reklama
bietka - nie miałam :) ja byłam typ lalusi - spódniczka w kratkę + zakolanówki, szorty plus koszula i trampki. moi rodzice mieli wtedy sklep z ubraniami i jeździłam z tatą do hurtowni, żeby mieć najnowsze trendy ;))))) oglądałam jak szalona serial "Słodka dolina" i od nich ściągałam inspiracje :-):szok:

a z polskich to kochałam się w Natalii Kukulskiej, pisałam do jej fan clubu i nawet mi raz odpisała i wysłała zdjęcie z autografem ;) do tego oczywiście anita lipnicka i stare varius manx i de su :))))

marta -Ty się nie śmiej!:) pomyśl jakbyś sama utknęła i zaczęła tam rodzić ;P

aga - dobranoc :*

bobo - o siostrach bliźniaczkach, o tych
6960627.3.jpg

Powróciłam do zywych:) nie mieliśmy prądu i miałam romantyczną kąpiel przy świecach:-)
Na tapecie piękny beztroski wiek widzę:) ja uwielbiałam Backstreet Boys, Kally family i Roxette:-) Dopiero trochę później Peja itp:)
Anisja nie oglądam "teorii wielkiego podrywu" bo oglądam mentalistę, chirurgów, lekarzy i przyjaciółki:-) i nawet nie chce się wiągać się w nowy serial:-D

anisiaj ulalalalalala to Ty byłaś taka modnisia - oj ja się z takimi nie zadawałam, ja to wiesz byłam taka "chłopaczara" - mama mówi, że się wyrobiłam na studiach dopiero :-D:-D:-D:-D
nie kojarzę serialu o bliźniaczkach
bobo ale słodkie :-) och bobo a po tych dyskotekach jakie było obgadywanie że ona z tamtym z 8 c....... hahahahahahahahahahahaha
bobo wszystko mozna ściągnąć więc jak poszukasz to to też znajdziesz

justi no to zaszalałaś od backstreet boys do peji :)))))))))))))

gosia no to mix lat 90 :))) a kelly family nie kojarzysz ??????????? :-)

kochane pamiętajcie o zmianie czasu ....... :)))

Ostatnia edycja:
Anisiaj ja też słuchałam de su i anite ale jej płyta która wyszła po tym jak odeszła z zespołu też była super.
Aguś dobranoc
Bietka ja miałam samych kolegów zawsze łaziłam po drzewach i dachach moja mama już siły nie miała bo zachowywałam się jak chłopak

reklama
bietka ostatnio szukalam serialu dokumantalnego "pierwszy krzyk" kiedys lecialo to w tv o porodach i za chiny ludowe znalezc nie moglam i nie znalazlam:(
a co do dyskotek to pamietam Krystiana z mojej klasy ktory sie we mnie Kochal i na dyskotece zawsze z nim tanczylam a Krystian robil sie na Petera Andree. pamietacie go?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry