reklama

Nasze sprawy...

marta nie oglądałaś filmu ????? biegałaś po schodach :-D no a Ty marta kogo "kochałaś" ??? angelo, paddy, nick z backtreet boys ???? :-D
marta no ja również byłam z tych co mają więcej kolegów niż koleżanek :) dopiero później się to zmieniło

bobo
pierwszy krzyk był z krakowa !!!!!!! kręcili go w jednym z naszych szpitali :-) ogladałam ten serial - boski był, i co nie ma go ??????????/ hmmmmmmmmmmmm poproszę m może on to odszuka jakoś....
peter andre!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiste!!!! żel na włosach to podstawa :-)

ja pamiętam bartka z klasy A , ja chodziłam do B -
a miałyście komers w 8 klasie szkoły podst

Ostatnia edycja:
reklama
łoooooooo justi niebezpieczne były te dyskoteki

bobo dla Ciebie :-D peterandre.jpg

podeślę Ci linka oczywiście

komers to taka oficjalna duża impreza-dyskoteka na zakończenie podstawówki
tak jak studiówka na koniec liceum

reklama
Kochane w końcu mam łączność ze światem:-) jestem dziadka dziś nie przewieźli bo w ostatniej chwili syn ktory go do nas przywiózł przypomnial sobie że ma dziś ku...wa chrzciny i nie da rady a najmłodszy syn dziadka niby sie wczoraj z nim ugadywal i w ostatniej chwili mu zadzwonil że nie da rady a ja na kolanach wysprzatałam łazienke na gorze i kibel a on mi w nocy znowu zakopci wku...wiona jestem jak ta lala,najlepsze jest to ze mają zamiar przewieść go do mojej mamy której nikt o tym fakcie nie poinformowal ja sie przypadkiem dowiedziałam bo poiwedział mi Norbert że muszą mu przewieść do mamy wersalke żeby mial na czym spać mama w szoku że mają go przywieść ale go przyjmie dziadek też zdziwiony zobaczymy jak to będzie jutro już na 100% mają go zabrać,ide was poczytać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry