reklama

Nasze sprawy...

reklama
ale Paddy był przystojniejszy - musisz przyznać !!!!! :-D:tak:
bobo ja też miałam oplakatowany pokój
mam nawet kasetę video z ich tournee po Niemczech - och jak ja marzyłam by wystąpili w Polsce .... kiedy przylecieli do Łodzi już byłam za duża i słuchałam czegoś innego :-)

były takie 2 klany ???? nie wiedziałam .... :-) och wzdychałam do paddy'ego :-)

ale ja byłam młoda wtedy :-(
jedynym moim problemem było to że w czwartek w bravo nie ma plakatu kelly family

mój m siedzi cicho i czyta recenzje książki o paktofonice i zamówił ją przez neta ... chyba film go poruszył :cool2:

idę dziewczęta ogarnąć kąpiel, karmienie i usypianie, wpadnę na mam talent do WAS :-) no chyba że usnę .... :tak:

Ejjjjj ja nie sluchalam kelly family, byli okropni ;)

Ja to bylam taka souluwa totalna, mariah carrey, monica, boyz2men, shola ama, a moj chlopak wlasnie paktofonika,2pac itp. jako dziewczyna najwiekszego hip hopowca,nie moglam sluchac kelly family ;)

anisiaj :-) no 2pac i paktofonika byli :-):-):-):-):-) już po kelly family ... :-D:tak:
jak słuchałam kelly family to byłam singielką :-D
a potem też miałam chłopaka co słuchała kalibra 44 i 2 paca i paktofiniką mnie zaraził - i nie przyznałam mu się czego słuchałam przedtem... - szybko musiałam plakaty zrywać :-D:-D:-D:-D

anisiaj miałaś szerokie spodnie !!!! ?????????????? i bluzę z kapturem... ???
jeju ale to były historie :-D ja pierdziele ...

bobo no pewnie od 16 do 20 - dysko - był wypas :-D

gosiulek czego słuchałaś jak miałaś 14-20 lat :)

Ostatnia edycja:
Przeleciałam się po schodach z 6 na dół i z powrotem bo mój współlokator utknął z dziewczyną w windzie he he he he he ale jaja wyśmiałam ich he he muszą czekać na pomoc bo utknęli na 2 piętrze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry