Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bietka,calkiem dobrze. Psychicznie gorzej,ale powoli sie wygrzebie,a jak nie to pojde do specjalisty,bo mnie dopadaja leki o dziecko. Poza tym lekki, chwilowy bol brzucha i ciagly bol cyckow,czasem mdlosci.
anisiaj musisz myśleć, że będzie dobrze !!!! i tak będzie !!!! robisz wszystko co możesz - głowa do góry...
kiedy m wraca ???
aha marta - faktycznie anisiaj pytała :-)
moje dziecko już śpi chyba też pogoda na niego podziałała...
kurde znowu grymasi przy jedzeniu i nie dojada... - cóż nie wygląda na zagłodzone dziecko... pediatra kazała nie wmuszać mu... ile zje tyle mu widocznie potrzeba... ostatnio też miał taką fazę przez tydzień zamiast po 100-120 ml zjadał 40-60 ml - a ja jak zwykle się martwię :-(
we wtorek wizyta u pediatry, już mogłabym robić specjalizację z fizjoterapii niemowląt tyle się naczytałam o główce i rozwoju ruchowym :----( denerwuje się a tu do wtorku 2 dni :-(