reklama

Nasze sprawy...

O tak Anisiaj lęk o młode będzie zawsze,a potem ci taki berbeć wywali jęzor lub napyskuje ,ale to nic warto dla tego żyć!!!
Justi mnie też się podoba ceglasty,fajnie że go kupiłaś.Ja za chwilkę zlicytuję te drugie spodenki i chyba kombinezon.

Właśnie wróciliśmy z m z cmentarza,troszkę posprzątaliśmy,a w drodze powrotnej zrobiliśmy zakupy.Dziś na kolacyjkę będzie sałatka z kapustki pekińskiej z tuńczykiem,papryką,jajeczkiem,ananasem i sosem czosnkowo-majonezowym.

reklama
jestem :)
na siebie w tesco nic nie kupilam bo na hipopotama nie ma nic hihi:) m kupil sobie spodnie bojowki 32zl mniej zaplacilismy za nie :)
anisiaj bedzie dobrze. ja pamietam tez moje poczatki tej ciazy to dziewczynki mialy mnie tu dosc bo co chwila sie zamartwiwlam. bedzie lepiej jak zacznie kopac :)

zaglądam na chwile przedtem pokazałam sie na chwile i poszlam popłakalam sobie żeby troszke odreagować ale niewiele mi to dało zła jestem jak cholera po dziadka nikt sie dziś nie pokazał nikt nie zadzwonił niech ich raz a porządnie ch..j szczeli za te moje zszarpane nerwy:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry