reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam Wszystkie laski, u nas też zimno, więc popijamy kawkę:-) Dzisiaj sporo załątwiania, jadę z tatą na zakupy zniczowe itp. W dodatku wczoraj mama mojego m poślizgnęła się, pojechali do szpitala z moim m i okazało się że złamała jaką małą kostkę w stopie. Prawdopodobnie będzie miała gips :-(. Zaraz jadę też załątwic jej skierownie do ortopedy.
Miłego dzionka!!!!!!

dzień dobry :)

witam z kawką :)

obecnie 1,2 kg w dół czyli przez 2 tygodnie 2,2 kg - spoko, szału nie ma... ale OK bez ćwiczeń :-)

anaber
jak Igor? poszedł do przedszkola???
anisiaj ja urodziłam w 38+3 i mam wpisane poród w 39 tyg - Gin też tak liczył - jak byłam u niego 5+3 - to pisał 6 tydz a w zasadzie to położna mi zawsze kartę ciąży uzupełniała - no ale są 2 szkoły jak widać:-)
ja zawsze sobie liczyłam do przodu jak mój gin żeby szybciej leciało :-D
scoti witaj - opisz nam poród jak się ogarniesz...
dzoanka dawaj relację z wesela

wiecie co śniło mi się że byłam u bobo bo Julka płakała i bobo zadzwoniła żebym przyjechała i pojechałam do poznania po drodze zgarnęłam anisiaj :-D:-D:-D:-D a jak nie mogłyśmy jej uspokoić to zadzwoniłam do anaber
hahahahahahahahha
:-D:-D:-D SKĄD TAKI SEN ??????????

justi współczuje teściowej

Marta ja chyba się przejadę do Poznania pogadać z Olim, żeby już matki nie męczył

Hej laski ja mam dziś kryzys serio mam doła już mnie wszystko boli spać nie mogę a młody ani myśli wyjść... idę zrobić śniadanko
DZonka aż tak źle było? A jak orkiestra, jedzonko?
Bietka zapraszam choć wygoń go bo ja nie mam siły ;-)

Oli wylaz matce z brzucha!!!!:)

Bietka,ja tez licze tak, jak Ty ;) wmawiam sobie,ze jestem dalej ;) no wiec skoro na usg w sobote mial 7t1d,to mam juz 8 tydzien i basta :))))) co do snu, hmmmm ja po drodze do poznania?;) gratuluje tych 3kg (bo to jak z tyg ciazy 2,2 kg to 3kg ;))

Dzień dobry zaglądam po śniadaniu humor dziś nieco lepszy i czekam jak po dziada znowu przyjadą :dry: zimno jak nie wiem u nas sypie śnieg Nastka poszła do przedszkola ja bylam szybciutko na zakupach teraz będę sie brala za sprzątanie i paliła w kominku bo dom wywietrzylam i zimno:confused: Dzoanko muzyka byla kipeska czy towarzystwo? Happymum20-witaj rozgość sie 6 miesięcy to faktycznie maluszek ja osobiście nie wiem co ci doradzić bo tak wcześnie ja bym sie o drugą pocieche nie strała ale każda z nas jest inna i ma inne potzreby więc musisz patrzec pod swoim kątem i partnera;-)

Witaj hapymum ;-) ja też nie wiem co doradzić bo każdy to indywidualnie przeanalizuje ja chyba poczekała bym do 2 latek
Anisiaj ja też tak liczyłam :-)
Bietka dobre he he he ale możesz tak mówić :rofl:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry