happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Niby racja bedzie mala roznica wieku. U mnie tez zimno ponuro ale na szczescie ostatni nie pada tylko wiatry strasze wiec nieciekawie:/
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej dziewczyny jetem tu pierwszy raz wiec pozdrawiam wszystkiemoj synek ma 6 miesiecy i chcialabym miec drugie dziecko ale moj partner mowi ze bedzie za mala roznica wieku. Co o tym myslicie?
ja sie na starość będę opiekowała swoimi rodzicami Marta miejmy nadzieje ze urodzisz przed czwartkiem
Scoti witajcie w domku zaglądnij tylko jak będziesz miała chwilke
ale to nie zmienia faktu że to ich ojciec ja nie moge pozwolić sobie na to zeby mnie wykorzystywali tymabardziej że dziadek mial nam pomagać a efekt jest taki że ja rąbie drewno do kominka on patrzy jak mi idzie nosze drzewo on mówi ze bolą go plecy nie chodzi mi o to żeby mnie wyręczal i wiem że może go coś boleć bo to wiek ale jak chodzi i pije to wtedy sie czuje jak młody bóg pozatym jak po nastke busem przyjeżdżają to on kilka razy wyszedł pijany pomimo że ja małą odbieralam glupoty gadał do opiekunki z busa ja nie chce żeby ona zglosila gdzieś do opieki że u nas w domu sie pije czy coś nie chce problemów i nie chce żeby nastka na takie rzeczy patrzyla
a wy gdzie? Happymum20 -jeśli moge zapytać to czujesz sie już gotowa na drugą ciaże i malego dzieciaczka drugiego w domu? jeśli tak to może warto przekonać partnera zeby spojrzal na wszystko twoimi oczami