reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wpadam na chwilkę, załatwiłam połowę rzeczy, lecę jeszcze na zakupy na cmentarz i później muszę siedzieć z Q, bo m też ma kupę roboty.
Witaj happymum, jak dla mnie taka różnica między dzieciakami z punktu widzenia matki jest nie do przyjęcia. Ale to wasz wybór i to jak wam serce podpowiada.
Marcia, masz doła bo chciałąbyś już urodzić, i kończy ci się cierpliwość:) jeszcze chwilka, i maluszek będzie przy Tobie.
A przygotowałaś już mu kącik???????????jak tak to poprosze o fotki!
Anisiaj, od dzisiaj liczę utratę kilogramów twoim sposobem:) Puki co to non stop jadłabym coś słodkiego.
6-kowa, spróbuj trzymając lewy kontrol nacisnąć lewy shift. Pomaga:) po prostu zmieniłas język klawiatury. Gosiu, mój brat tak robi jak ty:)

Anisiaj Oli będzie z nami w pokoju, łóżeczka jeszcze rozstawionego nie mam bo jakoś mój m nie ma czasu ale powiedziałam że jak mi dziś nie złoży to sama to zrobię... powiedział że nie mam zabierać mu tej przyjemności ale jak się nie doproszę to sama to zrobię. Wrzucę w tedy na g zdjęcie. A tak to wszystko już mam uszykowane.

Oli już jest taki czyi to co czuje ten ból to chyba po pęcherzu jeździ a 42 tyg nawet nie ma http://dzieci.pl/tydzien,41,kalendarz_ciazy.html

Ostatnia edycja:
reklama
justi82 a jak twoim zdaniem jest dobra??? ja naprawde niewiem, serce i mówi ze chce teraz ale z drógiej stony ciężko mi bedzie poświęcić czas każdemu dziecku z osbna jesli bedzie mała różnica a jak będzie od trzech lat w góre to łatwiej bo od 3 lat tu jest obowiązkowe przedszkole i było by łatwiej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry