• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
poleżałam sobie ale trzeba sie brac za jakieś sprzatanie więc musialam sie podnieść bo możliwe że bym poprostu usnęła w ciągu dnia mnie spanie terroryzuje a tu obiad niby gotowy ale prasowanie czeka i odkurzanie nie wiem czy jest sens odkurzac bo jak po dziadla przyjada to przez cały dom mi sie w buciorach brudnychmwladują:confused: i znowu trzeba będzie odkurzać:dry: u mnie tak sypie od rana że świata nie widać:cool:

happymum - ja nie będę Ci doradzać, bo to Twoja decyzja i Twojego partnera. Powiem Ci tylko historię z mojej bliskiej rodziny - dziewczyna zaszła w ciążę, kiedy jej dziecko miało rok. Od 6mca ciąża była zagrożona, ona musiała leżeć, a w tym czasie jej dziecko zaczynało chodzić i "wszędzie go było pełno". Widziałam jak ona się męczy, że nie może z córeczką spędzać inaczej czasu, a do tego w opiekę nad małą była zaangażowana cała rodzina - łącznie z braniem urlopu przez ciotki, babcie etc, żeby codziennie ktoś z nią był. Przemyśl to pod tym kątem, żeby dziecku, które już masz dać maksa ze swojej strony w czasie, kiedy zaczyna chodzić i różnie może być.

marta - kurczę, nie powiem Ci, że znowu mi się śniło, że urodziłaś, bo tak było ;) weź się w garść Oli!:) Marta a Ty jeździsz na ktg?

Ostatnia edycja:
Ja miałam dzieci rok po roku.Ewelina urodziła się we wrześniu,a za rok w listopadzie urodził się Michał.Rzeczywiście zawrót głowy nieziemski,ale ja w tej drugiej ciąży czułam się znakomicie i jeszcze chodziłam do technikum.Czasami z Ewelinką mama moja zostawała,ale tak poza tym wszystko sama.To zależy od organizmu kobiety jak się czuje,czy dobrze ciążę znosi i czy ciąża nie jest zagrożona.Ja Michała przenosiłam i urodziłam(na dodatek poród był wywoływany,bo młody sam się nie kwapił) w 42 tygodniu ciąży.
Happymum20 nie wiem czy zauważyłaś wcześniej co napisałam,i być może to już zrobiłaś.Powiedz coś nam o sobie,no chyba że mi coś umknęło.

Huuurrra dziewczynki klawiatura zaczęła działać prawidłowo.

Ostatnia edycja:
reklama
Anisiaj mój gin mówił że KTG po 40 tygodniu robi bo jak nie widzi przeciwwskazań to po co,. Pewnie jak pójdę do szpitala to mi zrobią.
Aguś a Ty co tak po cichaczu? Jak sie czujesz ?
6mamo rok po roku o kurcze ale dałaś radę między mną a moją siostra różnica jest 11 lat
Bobo ja już przestałam mieć nadzieję he he he

oglądam zakochani w Rzymie ale powiem Wam że taki sobie jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry