reklama

Nasze sprawy...

reklama
poleżałam sobie ale trzeba sie brac za jakieś sprzatanie więc musialam sie podnieść bo możliwe że bym poprostu usnęła w ciągu dnia mnie spanie terroryzuje a tu obiad niby gotowy ale prasowanie czeka i odkurzanie nie wiem czy jest sens odkurzac bo jak po dziadla przyjada to przez cały dom mi sie w buciorach brudnychmwladują:confused: i znowu trzeba będzie odkurzać:dry: u mnie tak sypie od rana że świata nie widać:cool:

happymum - ja nie będę Ci doradzać, bo to Twoja decyzja i Twojego partnera. Powiem Ci tylko historię z mojej bliskiej rodziny - dziewczyna zaszła w ciążę, kiedy jej dziecko miało rok. Od 6mca ciąża była zagrożona, ona musiała leżeć, a w tym czasie jej dziecko zaczynało chodzić i "wszędzie go było pełno". Widziałam jak ona się męczy, że nie może z córeczką spędzać inaczej czasu, a do tego w opiekę nad małą była zaangażowana cała rodzina - łącznie z braniem urlopu przez ciotki, babcie etc, żeby codziennie ktoś z nią był. Przemyśl to pod tym kątem, żeby dziecku, które już masz dać maksa ze swojej strony w czasie, kiedy zaczyna chodzić i różnie może być.

marta - kurczę, nie powiem Ci, że znowu mi się śniło, że urodziłaś, bo tak było ;) weź się w garść Oli!:) Marta a Ty jeździsz na ktg?

Ostatnia edycja:
Ja miałam dzieci rok po roku.Ewelina urodziła się we wrześniu,a za rok w listopadzie urodził się Michał.Rzeczywiście zawrót głowy nieziemski,ale ja w tej drugiej ciąży czułam się znakomicie i jeszcze chodziłam do technikum.Czasami z Ewelinką mama moja zostawała,ale tak poza tym wszystko sama.To zależy od organizmu kobiety jak się czuje,czy dobrze ciążę znosi i czy ciąża nie jest zagrożona.Ja Michała przenosiłam i urodziłam(na dodatek poród był wywoływany,bo młody sam się nie kwapił) w 42 tygodniu ciąży.
Happymum20 nie wiem czy zauważyłaś wcześniej co napisałam,i być może to już zrobiłaś.Powiedz coś nam o sobie,no chyba że mi coś umknęło.

Huuurrra dziewczynki klawiatura zaczęła działać prawidłowo.

Ostatnia edycja:
reklama
Anisiaj mój gin mówił że KTG po 40 tygodniu robi bo jak nie widzi przeciwwskazań to po co,. Pewnie jak pójdę do szpitala to mi zrobią.
Aguś a Ty co tak po cichaczu? Jak sie czujesz ?
6mamo rok po roku o kurcze ale dałaś radę między mną a moją siostra różnica jest 11 lat
Bobo ja już przestałam mieć nadzieję he he he

oglądam zakochani w Rzymie ale powiem Wam że taki sobie jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry