justi82
Kubusiowa mama
Witam się i ja
Dzisiaj coś bez humoru łażę, zła jak osa. Czekam też na informację czy wogóle zaproszę mnie za rozmowę kwalifikacyjna. Jak zwykle za bardzo wszystko przeżywam.
Aga, nic się nie bój kochana, też przynajmniej wiesz co cię czeka, i na pewno będzie dobrze!
Marta, a ty się nie smuć, to już ostatnie dni i Oli będzie przy Tobie!
Bietka, olej, niech pomyśli najpierw a później gada
6-kowa, zauważ że Maja nie była na sali poporodowej, tylko jakiś specjalny pokój był, pewnie dla odwiedzających
Miłego dzionka dla każdej!
Aga, nic się nie bój kochana, też przynajmniej wiesz co cię czeka, i na pewno będzie dobrze!
Marta, a ty się nie smuć, to już ostatnie dni i Oli będzie przy Tobie!
Bietka, olej, niech pomyśli najpierw a później gada
6-kowa, zauważ że Maja nie była na sali poporodowej, tylko jakiś specjalny pokój był, pewnie dla odwiedzających
Miłego dzionka dla każdej!
oczywiście jestem do tylu z robotą w domu bo dopiero wrócilam ale zaraz ide obiad szybko nastawić i na góre sprzątać później dół zrobie i będę musiala w kominku ropalić bo wietrze dom jak narazie Scoti przyzwyczai sie narazie będzie zazdrosna bo malą karmisz piersia więc ma bliższy kontakt z tobą ale będzie dobrze wyprowadzil sie i spokój:-) aguś kochana wiadomo że sie boisz ale jak tak dużo wazy mala to lepiej sie nie męczyć a takto 30 minut i będziesz go widziała i miala ze sobą spokojnie
ide sprztać bo przed wizytą popołudniowa nic nie zrobie jak czas pozwoli to zajrze jak sie ogarne ze wszystkim;-)
ale nie będę Wam marudzić w kółko o tym samym ;-)