Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anisiaj gorąco zapraszam!!!Już wstawiam wodę na pierogi,by podać ci gorące pierożki jak tylko przybędziesz:-)!
Martuś to bierz swoje pierożki i razem z Anisiaj będziemy ucztować u mnie,hihi warto bo Anisiaj ciacho weźmie a i moje szatany poznacie,bo i Karol i Franek jest w domu.
he he he koniec tego dobrego ;-) idę zrobić ciasto i rozwałkować a jak m wróci to tylko do garnka wrzucę. Będę później miłego popołudnia dziewczynki i smacznego
6mamo - szkoda, że nie da się pierogów wysłać mailem ja wysłałabym Ci ciasto, bo mam dwa pyszne od teściowej (trzeba jej przyznać, że ciasta robi przepyszne)
jestem
polezalam sobie musze sie wziac za ogarniecie chaty i do gina. na szczescie m moze sie na chwile urwac z roboty zeby zawiezc mnie do gina. agus bedzie dobrze Kochana daj znac jak sie coos bedzie dzialo. 6 mamo zaraz bede na pierogach uwielbiam ruskie
a wy wszystkie gdzie sie podzialyscie??????/
mnie dopadla nerwowka przed wizyta