reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj nie pije kawy rano tylko inke w nagrode zjadlam sobie obiad bo od rana bylam tylko o śniadaniu a robilam dziś bitki do tego ziemniaczki z koperkiem i buraczki na słodko:-p teraz pije herbtake z miodem i zamiast na wizyte poszłabym spać:sorry2:jeszcze tylko musze nabrać mocy urzędowej żeby w kominku rozpalić zeby Nastusia miala cieplo Marta przesadzili a teatrzyk byl o próchnicy w zębach:-D i tak większosć dzieci plakala bo co chwile gasili światlo nastka też mnie za ręke trzymala bo sie boi ciemności a nauczycielki wcale nie takie milutkie byly dla dzieciakow które plakaly jeszcze co niektóe na nie krzyczaly cicho bądź przestań beczeć bo innym przeszkadzasz:confused:

reklama
witajcie ;-)

my już po lekarzu - wszystko OK - dziękuję WAM za wsparcie
pani dr normalnie osłu****ąc plecy Igorka posadziła go :szok: jak on wyglądał "dorośle" - mówię Wam - gdzie mój malutki Igorek - obecnie ma 69 cm i waży 8135 gram
pytała się czy patrzy na moją buzię jak coś jem - mówię że tak - i pozwoliła mu dać słoiczek - powoli mam wprowadzać dynię z ziemniaczkiem... :-) po1,2 łyżeczki - jak nie będzie chciał to odstawiamy
gdzie mój maulszek, którego przystawiałam do piersi ?????:-(
powiedziała że Hipp bio - najlepszy
ehhhhhh - na szczęście z główką jest OK i nie ma żdnych nieprawidłowości - rozwija się super
skończyliśmy rotawirusy... ;-)

bobo &&&&&&&&&&& za wizytę

wiolka odpocznij troszkę

aga no trzymam kciuki za jutrzejsze cc !!!! i napisz jak już odzyskasz siłę ;-)

poczekaj martuś jak Oli będzie na świecie też się będę z Ciebie śmiała :-D:-D:-D

a gdzie dzoana i anaber ???

kochane nic mi nie pomaga ten radical, a Tobie anaber ????
łykam skrzyp polny z witaminami a jak skończę planuję vitapil - kurde wyłażą te włosy i wyłażą :(
myslicie żeby zainwetsować w http://www.aptekavera.pl/product-pol-3493-INNEOV-Gestosc-wlosow-60-tabletek.html

gosiulek znasz się na tych kosmetykach typu vichy decros aminexil ???
poleciłabyś coś na włosy ???

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry