wiolka23
Fanka BB :)
Anisiaj nie pije kawy rano tylko inke w nagrode zjadlam sobie obiad bo od rana bylam tylko o śniadaniu a robilam dziś bitki do tego ziemniaczki z koperkiem i buraczki na słodko
teraz pije herbtake z miodem i zamiast na wizyte poszłabym spać
jeszcze tylko musze nabrać mocy urzędowej żeby w kominku rozpalić zeby Nastusia miala cieplo Marta przesadzili a teatrzyk byl o próchnicy w zębach
i tak większosć dzieci plakala bo co chwile gasili światlo nastka też mnie za ręke trzymala bo sie boi ciemności a nauczycielki wcale nie takie milutkie byly dla dzieciakow które plakaly jeszcze co niektóe na nie krzyczaly cicho bądź przestań beczeć bo innym przeszkadzasz
teraz pije herbtake z miodem i zamiast na wizyte poszłabym spać
jeszcze tylko musze nabrać mocy urzędowej żeby w kominku rozpalić zeby Nastusia miala cieplo Marta przesadzili a teatrzyk byl o próchnicy w zębach
i tak większosć dzieci plakala bo co chwile gasili światlo nastka też mnie za ręke trzymala bo sie boi ciemności a nauczycielki wcale nie takie milutkie byly dla dzieciakow które plakaly jeszcze co niektóe na nie krzyczaly cicho bądź przestań beczeć bo innym przeszkadzasz
jak on wyglądał "dorośle" - mówię Wam - gdzie mój malutki Igorek - obecnie ma 69 cm i waży 8135 gram