reklama

Nasze sprawy...

reklama
A ja leze, rozpuszczam lutke i ok 16 pojde na pierwszy od tyg spacer z Nucia. Mam nadzieje,ze jej 30kg i jej energia mnie nie powala ;)

Bobo-powodzenia!

Marta-czemu gin zabronil Ci chodzenia po schodach i przyspieszania porodu?to niebezpieczne? Napiszesz mi jak robisz ruskie,bo wstyd sie przyznac,ale nigdy nie robilam.

Anisiaj nie wiem dlaczego zabronił po schodach chodzić nie powiedział i nie mogę już nawet okien myc bo ręce u góry powodują ze do dzidzi dopływa mniej krwi i też nie mogę leżeć na plecach . Co do pierogów to robię ciasto z margaryny, mąki i szklanki wrzącej zagotowanej wody ( jest super elastyczne i pyszne) no i sól. Farsz to twaróg w kostce i ugotowane ziemniaki ( tego pierwszego więcej) do tego cebulka drobno posiekana sól i pieprz ( to mielę) i to wszystko ;-)

Jestem skończyłam sprzątać kręgoslup wchodzi mi w doope ledwo siedze tyle sie wyschylalam to teraz mam:dry:ale calutka góra posprzątana jeszcze na dole kurze oblecialam odkurzylam i drzewo do kominka przynioslam całą paczke żeby nie gonić tam i spowrotem brak mi tylko chęci żeby rozpalić jem dopiero teraz od rana bo też nie bylo kiedy,ale zadowolona jestem:happy2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry