reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wpadam jeszcze na chwilkę a tu nikogo nie ma.
Byłam dziś chłopakom kupić zimowe buty no i małe zakupy spożywcze do lodówki,bo było tylko zimno i światło.
Aguś bardzo mi przykro z powodu wujka,współczuję tobie i twojemu małżonkowi.Nie martw się jutrzejszym a właściwie dzisiejszym cc,będzie dobrze już za kilka godzinek będziesz tulić syneczka.
Marta i co mocno cię goście wymęczyli???Moja Kamilka ma 12 lat,164 cm wzrostu i bucik 40.

Dziewuszki ja chyba się też pożegnam,a co tu będę sama robiła-zatem spokojnej nocy!!!

czec dzuewczynki :-) juz wiem skad u mnie ta niedyspozycja, pisze krotko bo nie mam sily, wczoraj kiepsko sie czulam od rana straszny bol glowy myslalam ze to od tej diety taka oslabiona a kolo.poludnia bol miesni, temp. 39 dreszcze takze sie rozloxylam,dzis przyjezdza tesciowa zajac sie Boryskiem bo ja ciagle leze. tylko paracetamol moge brac i rutinoscorbin wiec nie zawiele.

Aga powodzenia trzymam kciuki :-*

dziewczynki mam prosbe o smska bo nie mam sily siedziec przy kompie dajcie mi znac jak sie cos wydarzy to wejde do Was. przepraszam ale oczy mi sie same zamykaja. pa

Dzień dobry czekam aż po malą przyjada Bobo-&&&&&&&&&&&&&&&:-) Aga-nie denerwuj sie mysl tylko o tym że malego szybko zobaczysz &&&&&& powodzenia i jak dasz rade tylko czekamy na wieści:tak: Anaber-widzisz rozkladało cie coś zdrówka życze i jak sie lepiej poczujesz czekamy na ciebie ;-) Mi Nastka też jeszcze kaszle niby kaszle suchy i nie taki brzydki ale jest dziś ostatni dzień do przedszkola to ją podlecze w domku coś do przyszelgo tyg:-) kochane milego dnia jak mala pojedzie to ide na zakupy później nie będę musiała z domu wychodzić już a dziś u nas bez slonka i zimno

Hej Dziewczynki, ja dzisiaj obudziłam się z okropnym bólem głowy:crazy: ale to przez niewyspanie. Kubkowi coś się sniło i obudził sie z płaczem, a pózniej (godz 4.30) chciał jeździc na biegaczu:szok: i trochę nam zeszło żeby namówić go na spanie jeszcze.
Anaber, zdrówka!!!! kuruj się!
6-kowa, to tez spory rozmiar ma Kamilka, a noga pewnie będzie jej jeszcze rosła.
Miłego dzionka dla wszystkich!

reklama
Jestem kochane moje kiepsko się czuję dziś brzuch mnie boli w nocy bolał ale skurcze co 2 godziny teraz też mnie boli ale tak jak bym miała @ nic z takich silnych bóli więc może się rozkręci o 16 ktg to może coś pokaże, nawet mi się jeść nie chce
Anaber zdrówka kochana życzę i żeby gorączka zeszła bo to chyba najgorsze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry