reklama

Nasze sprawy...

reklama
Kurcze myślicie ze mogą mnie dziś już zostawić w szpitalu jak skierowanie mam na piątek??? Ja nie chce tam tyle czasu leżeć. Myślę że jednak w piątek pojadę bo jutro świięto po co mieli by mnie zostawiać ?
Kinga a no jeszcze nie ;-)

Bietka milego spacerku jak ten czas leci za chwile twój noworodek będzie chodzil i zacznie mówić a później sie będzie z wami kłócił :-D czas przez palce ucieka;-) Aniolkowamamo-Marta jeszcze nie urodzila chociaż dziś męczą ją skurcze moze maly sie zdecyduje..:sorry: A Aga ma dziś cc czekamy na wieści od niej możliwe że już ma malego przys obie:happy: ja sobie poleże zaglądne do was później Marta to zależy z jaką częstotliwością bedziesz miala skurcze jeśli stwierdza że skurcze mogą przepowiadać poród dzić to cie zostawią

Anisiaj ja jak ma tak jak Ty to roztapiam na patelni margarynę i do tego wrzucam cebulkę w kosteczkę jak się zeszkli to tym polewam kopytka ale nie wiem czy to dla Ciebie nie za tłuste

AGUŚ gratulacje kochana :* witamy małego na świecie

reklama
to wrzuć sobie na patelnie kostke rosołową i niech sie rozpuści dorzuć ziele angielskie lisć laurowy jagbyś miala pieczrki to pare dorzucić o dusić dopóki miękkie nie będa poźniej dorzuc piepsz mage jakieś ziola zabiel śmietną i będziesz miala sos a jak nie masz pieczarek to bez pieczarek ja do każdego sosu dorzucam natke pietruszki:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry