Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to chyba przez to szczepienie 
skąd Ty masz tyle siły w 36 tyg ciąży ???????????
. Gdyby nie to że jestem tak wysoko w ciaży to sama bym sobie pokój na górze wymalowała ale boje sie trzymać ręce w górze nie lubie jak ktoś ma mi coś zrobić i widze że na samą myśl mu sie nie chce
kupilam dziś malej kocyś do wózka taki cieplutki typowo dla noworodka bo mam taki większy ale tamten to wileki a ten sie do wózka nada idealnie w kolorze wózka za cale 24zł
uwielbiam tą hurtownie ktorą mam pod ręką Dzoana to w piątek &&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte za was

jak ten czas leci nie koge sie doczekać:-) Bietka wiem dlatego tą przyjemność odstąpie A albo tacie mojemu bo i tak siedzi w domu ale z facetami zawsze nosem kręcą jak coś im sie każe zrobić a mnie to do szału doprowadza jutro będzie u nas teść to go przycisne i powiem że w przyszlym tyg ma łóżeczko już u nas stać
rozpaliląm w kominku i gnije na kanapie pod kocykiem a pasowaloby mi iść przed domem troszke ogarnąć bo na jutro A mi tam wszystko nawyciągał jak zacząl ganek ocieplać jeszcze mi zostawili bude po psie dziadka co straszy wyglądem i tzreba ją rozebrać