reklama

Nasze sprawy...

reklama
witam
my pospaliśmy z Igorem do 9:30 :szok: to chyba przez to szczepienie :szok:

anaber wracaj do zdrowia i do nas - kurcze fajnie masz teściową - na zawołanie jest i ci pomaga - super
marta niestety ktg ładnie pokaże Ci pracę serduszka Oliego a skurczami z KTG się nie przejmuj , mnie nie zapisał się ani jeden i pielęgniarka mówiła że mu nie spieszno a 48 godz później urodziłam... :-) głoa do góry ból jak na @ to dobry znak !!! no i te skurcze, są już częściej niż 2 godz ??? a może w długi weekend poprosisz m o bara bara i przyspieszycie :-)???
anisiaj boli brzusio dziś ???/, a miałaś już prawdziwe wymioty czy tylko mdłości ??????
wiolka Ty kobieto zwolnij trochę... bo Julita sama wyskoczy nim zdążą Ci cc zrobić :-D skąd Ty masz tyle siły w 36 tyg ciąży ???????????
dzoanka a jak waga, leci coś w dół ????

info na g

Ostatnia edycja:
Bietka nie wiem powiem ci że gdyby nie ból okropny kręgoslupa to czuje sie świetnie a musze sie ruszać bo jak rano wstaje to sie podnieść nie moge tak mnie boli jak rozchodze to powiedzmy że jest do wytrzymania:-)i lepiej sypiam ostatnio więc to pewnie też ma duże znaczenie;-)to przynajmniej jesteście wyspani oboje:tak:. Gdyby nie to że jestem tak wysoko w ciaży to sama bym sobie pokój na górze wymalowała ale boje sie trzymać ręce w górze nie lubie jak ktoś ma mi coś zrobić i widze że na samą myśl mu sie nie chce:-D kupilam dziś malej kocyś do wózka taki cieplutki typowo dla noworodka bo mam taki większy ale tamten to wileki a ten sie do wózka nada idealnie w kolorze wózka za cale 24zł:happy: uwielbiam tą hurtownie ktorą mam pod ręką Dzoana to w piątek &&&&&&&&&&&&& mocno zaciśnięte za was

Bietka m nie chce seksu jak jestem w ciąży woli poczekać aż urodzę... twierdzi ze dla niego to żadna przyjemność.
Wiolka no tak się złożyło że się czasami widujemy jedno miasto i ten sam szpital to wiesz...

anisiaj to gratulacje ;-) potem będziesz to wspominać z łezką w oku,kiedy po 14-16 tyg nadejdzie dzień-poranek, gdy pomyślisz, o boże nie chce mi się wymiotować :-D:-D:-D

wiolka super że masz tyle energii ale z tym malowaniem to przesada :-D

marta bierzesz torbę dzisiaj, m jedzie z Tobą ????

reklama
Marta no dokladnie ja też zaczne ktg w przyszlym tyg albo za tydzień mam na kwalifikacje jechac w czwartek 8 listopada więc sie dowiem kiedy julite będziemy mieć:szok: jak ten czas leci nie koge sie doczekać:-) Bietka wiem dlatego tą przyjemność odstąpie A albo tacie mojemu bo i tak siedzi w domu ale z facetami zawsze nosem kręcą jak coś im sie każe zrobić a mnie to do szału doprowadza jutro będzie u nas teść to go przycisne i powiem że w przyszlym tyg ma łóżeczko już u nas stać:-D rozpaliląm w kominku i gnije na kanapie pod kocykiem a pasowaloby mi iść przed domem troszke ogarnąć bo na jutro A mi tam wszystko nawyciągał jak zacząl ganek ocieplać jeszcze mi zostawili bude po psie dziadka co straszy wyglądem i tzreba ją rozebrać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry