reklama

Nasze sprawy...

tak mówią ze jak są wymioty to jest duze stężenie hormonów dużo zależy od prganizmu kobiety każda jest inna i każda inaczej ciąże przechodzi ale mam koleżanke która 3 razy byla w ciąży i za każdym razem do 4 lub 5 miesiaca wymiotowała dzień na dzień po kilka razy :sorry: nie zazdrościlam jej ale każda ciaża ma inny urok i dla każdej z nas jest niezapomniana:-) ja sobie tak siedze i myśle że w listopadzie 30 będę miala już Julite przy sobie i nie bedę sie zastanawiać jak wygląda bo znami już będzie Nastusia codziennie po powrocie z przedszkola pyta a co robila dziś Julita kopała?:-D

reklama
Anisiaj, na wyniki czeka się 4-5 dni roboczych, czyli będą pod koniec przyszłego tygodnia. Niby twardzi, a później padają jak muchy na zawały:wściekła/y:
Szóstkowa Mamo, skórka jabłka jest bardzo zdrowa i wspomaga pracę jelit, bo w niej jest najwięcej błonnika
Wiola, mam zamiar się poobijać, w końcu ile można pracować. Moja bratowa przy drugiej ciąży to ciągle miała bliski kontakt z toaletą, tak do około 4 miesiąca. No i jest córa, może to jakiś znaj Anisiaj;-) Przydałoby się parę babeczek na BB, na razie płeć męska góruje

Anisiaj cieżko powiedzieć jak na swój wiek jest bardzo inteligentna ale ma też swoje humorki jak każde dziecko czśto mnie pyta czy jak sie pojawi dziecko to ją odstwaimy bo dzieci w przedszkolu tak jej opowiadaly i w bajkach nieraz mówili że bardziej sie poświęca uwage "nowemu" dziecku to jej tlumacze że przecież ona też jest naszym dzieckiem i tez musimy ją kapać i karmić ubierać bawić sie z nią itd i to sie nie zmieni wiadome że naraz jak będę sama to obiema sie nie zajme ale jak np nakarmie małą to wtedy jej czas poświece jestem z nią umówiona że jak będę kąpać mala to ona weźmie swoją lalke i tez ją bedzie kąpać i razem będziemy sie zajmować dziećmi ona swoim a ja Julitą a jak będzie to czas pokaże:-) Dzoana pewnie że tak coś ci sie od życia należy a odpoczynek jak widze u ciebie mile widziany:tak: różnie to jest ja teraz mam miec druga dziewczynke i ani razu nie wymiotowałam w I ciaży ani teraz pewnie od hormonów to zależy napewno nie ma reguły:sorry: Kochane będziecie mogly dziewczynki podorabiać żebyśmy nie miały przewagi facetów tylko porówno:-) A gdzie sie podziala Suonko?

Hej kobitki ;-)

Jestem z Wami jestem, tylko tak się czaję z krzaczorów :-D

Dzoanko dziękuje za smska. Mam dołka bo u mnie już chyba trzeci cykl bezowulacyjny :-( Zgodnie z tradycją testy wychodzą pozytywne, dzisiejszy test przeszedł sam siebie, aż mu fotkę cyknęłam :-Dhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5f7461b9988da4a4.html Dziś mam 20 dzień cyklu. Dlaczego kochana zablokowałaś swój wykres? Trzymam kciuki za badania męża, szkoda, że trzeba tyle na wyniki czekać...

Anisiaj widzę, że już masz prawie komplet ciążowych dolegliwości, mam nadzieję, że jesteś spokojniejsza ;-)

Wiolka
bardzo dziękuje za pamięć ;-)

Anaber wracaj szybciutko do zdrówka!!

Martuś trzymam kciuki za ktg &&&&& Może mały szybciej się zdecyduje :tak:

Bobo obyś się lepiej poczuła &&&&&&&

Aguś serdeczne gratulację!! Wracaj szybko do formy!! Czekamy na fotki maleństwa (no nie takiego maleństwa, toż to kawał chłopa :-D) its-a-boy.gif

Buziaki dla WSZYSTKICH!!!! Zobacz załącznik 512139

Ostatnia edycja:
reklama
Suonko, testy pokazują tylko przygotowanie do owulacji, ma ona nadejść w ciągu 72h. Czasem zdarza się, że jajeczko nie jest uwalniane mimo, że było przygotowanie do owulacji. Moim zdaniem powinnaś zrobić monitorowanie cyklu i zbadać hormony, między innymi LH (jest odpowiedzialny za uwolnienie komórki jajowej) i FSH (wpływa na dojrzewanie komórki jajowej).
Wiola, no niestety w niektórych domach tak się podchodzi, że odstawia się starsze dziecko na boczny tor. Dla mnie to patologia
Edit: Suonko, rzuciłam jeszcze okiem na wyniki Twojego męża, bardzo ładne:tak: Wykres zablokowałam, bo nie chciałam, żeby "obce" osoby wchodziły mi na wykres, a nie potrafię ustawić sobie wybranych osób:zawstydzona/y:
Suonko, sprawdz teraz czy widzisz mój wykres:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry