wiolka23
Fanka BB :)
tak mówią ze jak są wymioty to jest duze stężenie hormonów dużo zależy od prganizmu kobiety każda jest inna i każda inaczej ciąże przechodzi ale mam koleżanke która 3 razy byla w ciąży i za każdym razem do 4 lub 5 miesiaca wymiotowała dzień na dzień po kilka razy
nie zazdrościlam jej ale każda ciaża ma inny urok i dla każdej z nas jest niezapomniana:-) ja sobie tak siedze i myśle że w listopadzie 30 będę miala już Julite przy sobie i nie bedę sie zastanawiać jak wygląda bo znami już będzie Nastusia codziennie po powrocie z przedszkola pyta a co robila dziś Julita kopała?
nie zazdrościlam jej ale każda ciaża ma inny urok i dla każdej z nas jest niezapomniana:-) ja sobie tak siedze i myśle że w listopadzie 30 będę miala już Julite przy sobie i nie bedę sie zastanawiać jak wygląda bo znami już będzie Nastusia codziennie po powrocie z przedszkola pyta a co robila dziś Julita kopała?
różnie to jest ja teraz mam miec druga dziewczynke i ani razu nie wymiotowałam w I ciaży ani teraz pewnie od hormonów to zależy napewno nie ma reguły