reklama

Nasze sprawy...

Dzoanko jak chcesz żebym mogła Cię podglądać to musisz wejść w mój wykres i na samym dole będzie dodaj do tej grupy użytkownika ;-) Od ginekologa dostałam skierowanie na FSH, mam zrobić w 3 dc, dodatkowo na własną rękę zbadam LH. Widać coś mój organizm nie może rozbujać się do tej owulacji ;-)

Dzoana Zobacz załącznik 512143widzę :-D Dziękuje :)

Ostatnia edycja:
reklama
Suonko, już ustawiłam. Sprawdz czy widzisz. LH jest bardzo ważne, wydaje mi się, że skoro u Ciebie nie dochodzi do owulki to coś z nim nie halo. A ja też jakiś dziwny mam ten wykres w tym cyklu. Od początku mam wysoką tempkę jak dla mnie. Standard w I fazie to było 36,3, a teraz cały czas 36,7, a do tego mam przymusową abstynencję, bo M idzie na badania w piątek. A ja coś czuję, że dzisiaj albo jutro będę miała owulkę i dupa zbita, bo pt to już będzie za późno na przytulanka:-(
A jak tam ten Twój lekarz? Oswoiłaś się już z jego specyficznym podejściem?

Dzoana a może to castagnus tak działa? Pierwszy cykl bierzesz? Właśnie miałam Ci pisać, że u Ciebie owulka tuż tuż i żebyś brała małża w obroty a tu dupa blada... Ale może w następnym cyklu się uda ;-) Bo mnie się marzy, żebyśmy obie razem przechodziły przez ciążowe dolegliwości ;-) Ehhh... Co do ginekologa to tym razem podeszłam do niego bardziej na luzie i rozmawiałam z nim tak jak on ze mną, bez zbędnej napinki ;-) Byłam też ostatnio na cytologii u innego lekarza, bo mi zaproszenie wysłali, także pofatygowałam się i lekarz powiedział, żeby szukać przyczyny niepłodności i leczyć ją, bo czasu niestety nie kupimy...

witajcie

ale jakoś jestem nie zoorganizowana dzisiaj... nie mogę z niczym zdążyć
karmiłam młodego o 11:30 przyjechała Pani fotograf - przywiozła płytkę ze zdjęciami z chrzcin- wstyd się przyznać - kompletnie zapomniałam o tym że mamy zdjęcia i w ogóle na nie, nie czkałam :-D

marta jak tam po ktg ?????????? dostałam przesyłkę z bebilonu ale zamiast misia - śliniaczek- przyda się

dzoana
- ja dziś na spacerze zjadłam obwarzanka (precla)- biała mąka + sól - a feeeeeeeee ale tak mnie ssało - a nie wzięłam jabłek :-(- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za piątek
suonko - dzoana ma racje - może monitoring??? na usg gin sprawdzi czy pęka pęcherzyk i uwalnia się jajeczko

wiolka dzięki za przekazanie info...

aga bidulka cierpi bardzo po cc - napisała że 100 razy woli sn - no ale może lepiej cc przy takiej wadze - toż Kubolek wielki chłop :))))))))
i jak tu kupować coś na 56 cm jak dzieci rodzą się 58 cm ;-):-)

Bietka mi też przyszedł ten śliniaczek ;-) Od przyszłego cyklu gin coś wspominał o Clo, więc wtedy i monitoring chyba? Choć nie wiem jak to by było, bo on przyjmuje państwowo, więc czas oczekiwania na wizytę długi... Po okresie chyba wybiorę się do tego lekarza który robił mi HSG, bo kazał zgłosić się po trzech miechach od badania drożności, jak nie zaciąże, zobaczymy co on wymyśli...

Biedna nasza Aga....

Ostatnia edycja:
Suonko kochana przyjdzie czas na ciebie i na Dzoanke napewno będziecie mialy wasze pociechy my je już wam wymodlimy:tak: mam znajomą która kiedyś zostala zdiagnozowana jako bezplodna starali sie po ślubie przez 3 lata o dziecko i nie wychodzilo zaczęła sie leczyć i ma 5 dzieci zdrowych szczęśliwych i mówi że jak przypomina sobie słowa lekarza to w życiu by nie pomyślała że będą mieli swoje choć jedno:happy: Bietka to bardzo prosimy o wrzucenie fotki dla cioć jak sie przystojniak prezentował:-) Aga do mnie pisala że miała jazdy po znieczuleniu bo sie nie wkluli tam gdzie powinni tylko troszke niżej i w trakcie cc było jej okropnie niedobrze i miała odlot ale później ją puścilo i teraz już jest ok a jutro wstaje z łóżka

Suonko, w zasadzie to już kończę branie casta. To już ostatni miesiąc. A miałam takie ładne tempki w poprzednich cyklach no i dupa blada. A teraz ani tempka nie sprzyja ani okoliczności:wściekła/y: Ja też bym chciała, żebyśmy razem z brzucholami chodziły:tak: i narzekały na mdłości.
Super, że się dogadałaś z lekarzem, a skoro ma dobre wyniki z innymi kobietkami to pewnie niedługo zobaczysz II. Z badaniami nie ma co czekać, im wcześniej zdiagnozować problem tym lepiej. Ja i tak uważam, że za długo zwlekałam z pójściem do kliniki. W moim wieku to po pół roku starań powinnam się tam zgłosić. U Ciebie to wydaje mi się, że to hormony, jak je wyregulujesz to w końcu się uda:tak:

Bietka misiu przyjdzie osobno bo ja dostałam dwie przesyłki z Bebilonu w odstępie 3 dni ;-) w jednej był sam misiu a w drugiej śliniaczek i poradnik da rodziców :-)

Byłam na ktg wsio dobrze nie wykazało żadnych skurczy nic a nic więc raczej sobota wywołanie Mówiłam że będę ostatnia :no: . Widziałam się z Bobo w piątek chyba wychodzi... M składa łóżeczko jak się ogarnę to zajrzę do Was.

reklama
suonko oj państwowo to chyba nie zrobisz monitu bo trzeba chodzić co 2 dni a czasem gin każe co dziennie na usg :( idź do tego od HSG... kurcze wiesz co oglądałam Twoje 2 wykresy ... i nie normalne wychodzą te testy owu :-p widziałam zdjęcie :-p:-p:-p

marta no to czekam na misia :) o kurcze no to piątek... chyba że jutro .... :-p

wiolka wrzucam foteczki na grupę

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry