reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja dzisiaj znó do tyłu i niewiele wiem co się dzieje.
Najpierw cmentarz,później małe zakupy,odwiedziny u prababci,obiad,teraz trzeba trochę posprzątać czyli odkurzyć;-),sprysznicować się i odpocząć. Małego spać położy tata więc dzisiaj mam labę.

Dzonka za badanie m &&&&&&&&&&&&&&&&& może się przejmuje właśnie ale to ukrywa.

Z facetami już tak jest paluszek boli i wielkie hallo

Wiolka bardzo ładnie wytłumaczyłaś Nastce, moja siostra ma dwójkę dzieci w odstępie 6 lat i mimo że Olizia ma teraz 8 a Zuzia 2 są bardzo zazdrosne o siebie, ale ta młodsza tęskni bardzo jak tej starszej nie ma.

Suonko witaj a ja już nie wierzę że mały się szybciej urodzi może wywołanie coś da

Bietka nie sądzę że jutro coś się zacznie… czekaj czekaj na misia na pewno przyjdzie choc ja myślałam że będzie troszkę większy

Dzonka Bobo ogónie zadowolona z opieki wyjdzie w piątek, tyko spac nie może bo wcześniej eżały z nią kobietki po porodzie i jednej co chwile przywozili dzidzię w nocy i tak ciągle ktoś łaził… teraz jest tam sama w pokoju.

Justi mam nadzieję

Madlen mówiłam że będę ostatnia

Gosiulek a u Ciebie jak? Migrena męczy ?

- powiedzcie mi jedną rzecz skoro boli mnie brzuch jak na @ a zwłaszcza w nocy to czemu ktg nie wykazało skurczy? to co to są za bóle w takim razie?

Ostatnia edycja:
marta mnie bolał brzuch jak na @ i też ktg nic nie wykazało ... ktg łapie już tylko te właściwe silne skurcze- chyba :rofl2::-p bo jak inaczej to wytłumaczyć

hej madlen jak się masz ?

a Wy dziewczynki jak spędzacie jutro dzień ????

ja jadę ok 10 na cmentarze i wrócę na obiad mam nadzieje, a m zostaje z młodym

Madlen przeważnie boli mnie brzuch jak @ w nocy w odstępach 2 godzinnych nie wiem czy to skurcze czy co ?
Bietka możliwe... my siedzimy w domu na groby mamy daleko bo do mnie 90 km a do m 60 a mi się już nie chce jeździć wiesz

My jutro jedziemy na 2 cmentarze, resztę odwiedzimy w piątek. Kubcia podrzucamy do babci i dziadka. Babcia mało ruchliwa z gipsem, ale na szczęscie będzie dziadek i młodsza siostra m.
Niestety coś mnie zaczyna rozkładać:baffled: Kuba też poki****e:baffled: Zaraz biorę fervex i uciekam do wyrka z lapkiem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry