reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ja też się witam z rana z kawką:tak:

Dzoana
może nasze marzenia się spełnią? ;-) Mnie na enprze dziewczyny PCOS straszą, już sobie siebie wyobrażam, wielką i owłosioną :-(
Suonko, ja mam nadzieję, że się spełnią, chociaż po każdej @ przechodzę załamanie i rozgoryczenie. Do tego dochodzą wiadomości, że kolejna kobieta zabiła swoje dziecko. Nachodzą dziwne myśli, ale ważne, że coś działamy w tym kierunku, żeby utulić swojego dzidziolka:tak: Musimy być dobrej myśli.
Co do PCOS to myślę, że monitoring wszystko wyjaśni i jeśli masz skierowanie od lekarza na NFZ to nie będziesz musiała za to płacić. Ja pamiętam jak zapisałam się na wizytę u lekarki, na którą czekałam dwa miesiące (na NFZ) i później miałam mieć USG (w celu sprawdzenia czy była owulka) i ona normalnie mnie zapisała na termin za kilka dni. W związku z tym jeśli lekarz da Ci skierowanie na monitoring to po prostu będziesz do niego chodziła co dwa dni (chyba).
Gosiulek, ja mam neta z UPC. Mój brat miał kiedyś mobilny i nie był zadowolony, ale on mieszka na wsi, więc może też dlatego. To jest tak jak z komórką, nie wszędzie jest zasięg.
Martuś, jak się czujesz?
Miłego dnia, chociaż deszczowego

Obejrzałam powtórkę Uwagi o podróbkach na targowisku w Warszawie. Ja tego nie rozumiem, skoro kogoś stać na oryginały to po co kupować podróbki (niektóre nasze celebrytki), a jak kogoś nie stać to po co udawać, że nas stać?

Jestem z kawą ;-) posprzątałam cały dom żeby m miał czysto sąsiedzi pewnie pomyślą ze mam z głową bo odkurzałam :eek: powiedziałam ze jak wrócę to chce taki sam porządek hm... ciekawe he he he jeszcze mi został prysznic do umycia.

Dzonka ja się czuję tak sobie w nocy nie mogę spać bo brzuch mnie bardzo boli ale nie skurcze tylko kości bolą i wnętrzności bo jednak mały się rozpycha strasznie.

U mnie zimno, ciemno i pada pogoda do du....
od jutra mnie z Wami nie będzie :-( nie wiem jak to wytrzymam i najgorsze ze nie wiem kiedy ze szpitala wrócę ale na pewno już z małym. Będę Was informowała o sytuacji smsami bo bezprzewodowego neta nie mam.

WRZUCAM NA G 3 ZDJĘCIA

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki

Aga Gratuluje!!!! mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz.

Marta
ja tez przed porodem posprzatalam caly dom a kuchnie sprzatalam juz na pozadnych skurczach i powiedzialam M ze jak wroce i bedzie syf to go udusze:-p

U mnie nie jest latwo w dzien biegam za Maja bo caly czas mnie za soba ciaga, wieczorem mala daje do wiwatu, w nocy karmienia i przewaznie 3 kupy wiec wysypiam sie srednio.

Dzisiaj byla polozna mala przybrala 65g wiec calkiem sporo, przewaznie dzieci w tym czasie traca na wadze. Rano odpadl kikut wiec bedzie mi troche wygodniej ja przebierac i kapac. Zastanawiam sie kiedy wziasc mala na pierwszy spacer.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry