reklama

Nasze sprawy...

Hej Dziewczynki, u nas pogoda do kitu, ciągle pada.
Ja nie czuję się lepiej, Kubol ma katar i śpi teraz. Musieliśmy przełożyć wizytę na jutro na jednym z cmentarzy u moich dziadków, bo lało bardzo i nie chciałam się całkiem doprawić:-(. Mam nadzieję że jutro da nam pochodzić.
Dzoanka, u nas kikit odpadł po ok 8 dniach, a smarowaliśmy codziennie roztworem ze spirytusu.
Marta, nie obraź się jak będę Cię molestować smsami:eek: Marta ja miałam tak samo z L4. Masz bodajże 7 dni na doniesienie zwolnienia. Nie martw się, meżuś podrzuci im zaświadczenie.
Scoti, ale masz cudne córeczki!
Wiola, z doświadczenia wiem, że nie można takiej umowy rozwiązać przed terminem. Czasami opłaca się zerwać umowę z zapłaceniem kary umownej, bo wielkość kary jest mniejsza od kwoty abonamentów do końca umowy (w zależności ile mcy zostało do końca).
Gosiu, ja czasami korzystałam z blueconnecta na wyjazdach. Zasięg jest dobry w miastach i dość szybko to chodzi (ok 3Mb/s), poza miastali jest głównie zasięg EDGA ( ok 250kb/s). Na stronie T-Mobile jest mapka zasięgu. I w punktach T-Mobile jest możliwość wypozyczenia urządzenia na 3-5dni i sprawdzenia jak chodzi. Kaucja 250zł-zwrotna.

reklama
Justi spoko pisz ;-) ale zaświadczenie to te które wypiszą mi w szpitalu ? i jeszcze trzeba wypełnić chyba wniosek o macierzyński i razem zanieść tak?
Tyko gorzej jak nie urodzę i zrobią mi cesarkę w środę to będę miała tylko jeden dzień na dostarczenie

U nas wieje niemiłosiernie ale chcemy jeszcze pojechać na cmentarz.Lubię być na cmentarzu jak palą się tylko znicze.

No właśnie..chcemy zmienic internet bo mamy w netii ale nie korzystamy z tel.stacjonarnego więc płacimy na darmo. Mobilnego się jakos boję...że będą problemy.I co zrobić?

Marta, tym się nie martw, szpital wystawi ci zaświadczenie że u nich przebywałas przez ten czas. A wniosek o urlop macierzyński ja wysyłałam do firmy jak już wróciłam do domu, na spokojnie. Wtedy też wysyłałam zaświadczenie że urodziłam. Dodatkowo pamiętaj że wypełniasz jeszcze jeden dokument z prośbą o dodatkowe 2 tygodnie urlopu macierzyńskiego. Przynajmniej tak było 2 lata temu.
Gosiu, najlepiej wypozyczyć urządzenie. Jeżeli ściągasz dużo danych, to pamiętaj że ten internet ma limity. Natomiast w T-M jest też usługa internetu stacjonarnego, tzw. DSL+WLR (intetnet i telefon stacj.) Jezeli komórkę masz w T-M to masz dodatkowe rabaty. A nikt u was nie świadczy internetu radiowego?

To już Ci mówię:tak:. Z radiowym jest tak, że zasięg jest dobry, jeżeli mieszkasz niedaleko nadajnika. Antena która założyliby ci na domu musi "widzieć się" z nadajnikiem. Tutaj nie ma limitów pobierania danych. Prędkości też też będą większe i bardziej stabilne. Przynajmniej my o to się staramy. I musiałabyś się dowiedzieć, jak robi dostawca usługi, ale powinien być tydzień na wypróbowanie. I jak nie będzie ci odpowiadać to nie podpisujesz umowy i już.

Marta no to wczas a m cie zawozi?będziesz sie widziala ze swoim lekarzem w szpitalu?nie bój sie myśl tylko o małym to będzie ci czas szybciej lecial:happy: Justi właśnie tak też mówiłam do A zobacze co odpowiedzą na reklamacje mamy u nich telefony co miesiać placimy im po 400zł i jesteśmy stalymi klientami jak przygrają w ch..ja to po skończeniu umowy na abonament i internet nie przedlużymy i tyle a mają dowód że internet nie chodzi tak jak powienien bo dzwoniliśmy po kilkanście razy na dział techniczny gdzie zglaszane byly usterki to po kilka razy w niedlugim czasie zobacze co odpowiedzą :sorry:ja siedze pod kocykiem w domku pogoda paskudna faktycznie:confused2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry