reklama

Nasze sprawy...

reklama
Martus powodzenia,oby poszlo szybko i bez wiekszego bolu ,niz to konieczne ;-)
szczesliwego rozwiazania kochana :-)
scoti szybko odpadl kikut,ja juz nie pamietam kiedy odpadl moim dzieciom..to bylo tak dawno temu..
a co do spacerku..kazdy wychodzi inaczej,jedne szybciej ,drugie pozniej...,ja w pl.wychodzilam z mloda po ok 2tyg z mlodym po tygodniu..najpierw na krotka chwile,a potem zwiekszalam czas...tutaj bede mala chowla inaczej...inny klimat i w ogole..musi sie hartowac,zeby mniej chorowala..;-)
suonko,dzoana....oby wam sie kochane udalo....i jeszcze aniolkowa.....
zycze wam tego calym sercem...;***

Scoti, moja bratanica też nie miała niczym smarowanego kikuta i bardzo długo się kikut paprał. Dlatego bardzo późno zaczęli ją kłaść na brzuszek i ma trochę opóźnienia w trzymaniu główki:-( Mojemu bratankowi smarowali roztworem spirytusu i szybko mu odpadł kikut, więc sama nie wiem

witajcie

wróciłam, u nas lało i zimno a teraz pogoda nagle się zrobiła :szok:

kinga
aga miąła cc wczoraj i ma Kubusia przy sobie
scoti Igorowi kikut odpadł w szpitalu po 2 dniach :szok: więc nie ma reguły
ja myslę że jeszcze 4,5 dni i spokojnie jak nie bedzie wiało i padało możesz iść ale zapytaj lepiej położnej bo ja nie wiem jak to jest u Was -Igi był po 10 dniach od urodzenia na 1 spacerku

jak się czujesz???? boli ??? rodziłaś ze znieczuleniem??? :)

marta boisz się jutra ????

anisiaj leżakujesz z m dziś ????

dzoanka
a Ty co porabiasz ??? zjadłam bigos u babci i kawałek andruta :sorry:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry zaglądam na chwile objechaliśmy cmentarze zmarzłam jak cholera ugotowałam obiad i teraz siedzimy i odpoczywamy:-) Martunia a ty jutro o której sie wybierasz do szpitala?:happy: Scoti jak jest u was ciepło to wydaje mi sie że możesz ją najpierw werandować a w przyszłym tyg na jakiś spacerek bo później będzie zimniej Gosiulek mam mobilny interenet z orange ale jestem niezadowolona bo u nas chodzi z prędkością 2G i słabo także złożylam relaklamacje i czekam na rozpatrzenie jak sie da to odstąpie od umowy z nimi i założe sobie stacjonarny radiowy bo przynajmniej będzie można z niego korzystać w miare normalnie

Ostatnia edycja:
reklama
Bietka jutra się aż tak nie boję bo tylko badania będą ale w sobotę od rana będą mi wywoływać i tego to już się bardzo boję. :no: A powiedz mi jak to jest- ja mam zwolnienie l4 wypisane do jutra i jak urodzę w tą sobotę to powinnam firmę w poniedziałek zadzwonić poinformować czy jak ??? no bo zwolnienia już nie będę mieć

Wiolka na skierowaniu mam 7:30 rano
Madlen dziękuję mam nadzieję że tak właśnie będzie.

ja oszaleje jutro w tym szpitalu ... tyle czasu Boże... jestem już spakowana

ja bym sobie coś słodkiego zjadła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry