• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Marta robię sobie zastrzyki do brzucha na krzepliwość krwi podobno każdemu je dają po operacjach ja dostałam 15 w szpitalu mi je dawali jeszcze jak byłam w ciąży na żylaki odbytu a potem po cc.

Martuś a powiedz mi dużo pijesz?????

Wiola nie denerwuj się cc będzie dobrze:))

Bobo dasz radę zobaczysz a my tu wszystkie będziemy trzymać kciuki:))

reklama
Bobo ja też tak myślałam że będzie mnie słychać he he he
Bietka no bidulek strasznie mi go szkoda że nie mam tego pokarmu bo widzę że on potrzebuje tej bliskości dlatego go dostawiam
Aga piję dużo staram się pic no i rano kawa zbożowa z mlekiem

jestem jestem :)

tylko za krótki dzien jak dla mnie, wstałam po 11 i trochę czasu mi brakowąło na wszystko na spacer udało mi się wyjść dopiero około 15.

Bobo dasz radę dasz :)

Martuś brakuje mu bliskości z mamusią :)

Bietka weź sobie klapki na pedicure a nie tak jak ja pojechałam i wyszłam w tych kosmetycznych japonkach i wywinełam orła :) du...pa do dzis mnie boli :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bobo ja już się na żadne porody nie pisze bo urodziłam już troje dzieci:))))

A poród boli co ci będę pisać ze nie pewnie że boli ale w momencie kiedy położą ci Julkę na piersi zapomnisz o całym bólu, dla mnie cc jest sto razy gorsza, ale to moje doświadczenia może niech dziewczynki jeszcze wypowiedzą:)

Martuś pytam o to picie bo podobno jak sie dużo piję to laktacja się rozkręca:))

Anaber a mnie z kolei bardzo powoli dni uciekają ale to dlatego ze m nie ma i liczę tylko dni do jego przyjazdu bo strasznie tęsknie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry