• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Rodzenia łozyska nie boli, to jest jeden skurcz i to taki delikatny ale ma się uż dziecko na piersiach więc się go nie czuje praktycznie.Dokąłdnie tak jak pisze Marta najbardzie boli jak przechodzi glowa. Jak to mowia jak glowa przejdzie to i du...pa sie zmieści :) i to jest prawda bo reszty się nie czuje dziecko wyskakuje :)

No i szycie i tego też dobrze nie wspominam niby zniczulona byłam miejscowo ale to gów...no dawało czułam wkłucie każdej igły i przeciągania nici.

anaberku nie plamie ale teraz jak bylam siku to jakos mi tak dziwnie i widzialam mala kropke krwi ale taka naprawde mala jak glowka szpilki hehe wiec nie panikuje. zobacze co dalej bedzie. moze mi sie przewidzialo hehe

Bobo gaz jako tako pomaga ja po pierwszych trzech wdechach miałam odlot jakbym ćpała ale skurcze i tak bolą. Podczas porodu myśl o dziecku że zaraz się zobaczycie mi to pomogło.

jak tak miałam na poczatku ciąży, kupiłam sobie nowe czerwone ręczniki do łazienki i po kąpieli się nimi wytarłam po czym po kilku godzinach poszlam do wc patrze a tam żywa czerwien na wkładce, dopiero jak wkładkę wyciągnelam to zobaczyłam ze to frota z ręcznika :) ale serce na chwilę przestało mi bić :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mały poszedł spać dopiero - masakra co od 19 moja mama mówi że on taki płaczliwy po mnie bo ja non stop ryczałam i nikt ze mną na spacer nie chciał iść
Anaber dawałaś małemu po dwóch tygodniach herbatkę koperkową?

Ostatnia edycja:
reklama
marta teraz jak lezalam na patologi to naprzeciwko w pokoju bylam laska co jej dziecko non stop plakalo. masakra jakas. poszlam tam bo kolezanka tam lezala razem z nia i nie szlo pogadac tak sie ten maly darl. na moment byl spokoj a potem znow niezla jazda .
ale powiem wam jakie jaja. no myslalam ze urodze jak to uslyszlam
siedze z rodzicami i mezem na korytarzu i idzie laska po porodzie z mama i siostra i im gada co i jak i mowi tak " no wiec dalam mu na imie Konrad ale sama nie wiem jak to sie pisze Konrad czy Kondrad? " :szok: no myslalam ze z krzesla spadne jak to uslyszlam haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry