• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry ja sie pokazuje na chwile mala w przedszkolu ja zaraz na zakupy lece pomyslu na obiad nie mam:eek: nie wiem co ugotowwać kompletnie później koleżanka ma zajrzeć do mnie wczoraj umknęłam bo śpiąca sie zrobilam 6mamo-pochwalisz sie nam jak skończycie i zdjecia będziesz mogla wrzucić ja kocham kwitki na każdą okazje mój m zawsze kupuje mi doniczkowe duuuże kwiatki bo z ciętych nie ma nic :sorry: zajrze po zakupach jak będę śniadanko wsuwać:-)

dzień doberek :)

nie no wy to wczoraj przesadziłyście :-D poszłam spać o 22 a tu produkcja do 2 w nocy :szok::-D

anisiaj
powiedz mi , masz dywany? jak sobie radzisz z sierścią Nuci ? ja wczoraj miałam dzień świra i sprzatałam, sprzatałam, sprzatałam - i spalilam turboszczotkę :-) i nie wiem czy kupić nową czy cały odkurzacz :-)

Ostatnia edycja:
Bobo moj m twierdzi, ze lepszy skutek daja mokre reczniki na kaloryferze. My nawilzacz mamy tylko w sypialni i w zimie po nocy jest duszno, ciezko sie oddycha. Moj m ma problemy laryngologiczne i od tej suszy cala zime ma krwotoki z nosa, bo tak mu sluzowka zasycha. Ja juz drugi rok zasadzam sie na inny nawilzacz. Mysle, ze najlepiej jak sama sprobujesz, to nie jest drogie, zacznij od pokoju, w ktorym spicie, moze akurat u Was sie sprawdzi.

Bietka mamy ale male, wiekszy tylko w salonie, z dluzszym wlosem wiec siersci nie widac. Ale odkurzanko co 2 dni obowiazkowo. Na ten trudny czas daje jej krople kerabol, swietnie daja rade, kiedy zrzuca wlosy, bo bardzo wzmacnia siersc.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry