• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Hej
Witam się i ja z kawką.

Znam jeden świetny nawilżacz z oczyszczaczem powietrza ale niemiłosiernie drogi...SHARP...Naprawde jest super...
Niestety nie na moją kieszeń.

Dziewczyny jakie Wy macie ORBITREKI? Przyjaciółka moja chce kupić i obiecałam że Was zapytam bo ceny są przeróżne.

Miłęgo dnia

reklama
o tych kropelkach nie słyszałam ;-)

u nas dziś piękna pogoda

laseczki - gość sprzedaje na allegro tę turboszczotkę, jest 150 zł tańsza niż w sklepie, ale nie wie czy ona pasuje do mojego modelu - myślicie że mogę się z nim umówić przez e-mail, że jak będzie zła to mu odeślę, jak mnie chroni allegro? on jest osobą fizyczną nie firmą :/ pytam bo nie chce mi się czytać regulaminu, a może któraś wie ????

gosiu anaber i marta to specjalistki od orbitreków :)

Wrócilam zrobie dziś żeberka na obiad:eek: u mnie pięknie świeci słonko ale zimno jak szłam :confused2: zjadłam śniadanko zaraz sie położe i odpoczne sobie koleżanka ma dać znać o której do mnie zaglądnie za obiad będę sie później brala a teraz moge sie pobyczyć ja nie używam nawilżacza powietrza po prostu w zimie rozwieszam coś mokrego na kaloryferach i to powietrze jest nawilżone silą rzeczy pewnie nie aż tak skutecznie jak od nawilżacza ale nam wystarcza:-)

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki! ja już po kawce, ale zaraz zrobię kolejną. Kubek dziisaj zostaje ze mną, tak się przyzwyczaił że nie chce jeździć do babci.
Gosiu, jak robię sałatkę z uszek+ogórek świeży+kurczak+sos robiony torebki "sos koperkowo-ziołowy"+chrzan+majonez
Bietka, masz 10 dni na zwrot bez podawania przyczyny
Ja mam takie naliwżacze na grzejniki ale tak średnio moim zdaniem działają
Miłego dzionka!!!!!!

Gosiu, ma byc na szybko? Ja lubie salatke z makaronem z zupki chinskiej,zalewasz go woda, tylko bez tych dodatkow z zupki, on sobie pecznieje. Mieszasz salate lodowa, papryke, pomidory, oliwki, posmazonego kurczaka dobrze doprawionego. Do tego robisz sos z miodu i musztardy, niektorzy dodaja tez te przyprawy z zupki, wszystko mieszasz i salatka gotowa. Ja robie czesto grecka, brokulowa, ale najczesciej to mieszam rozne warzywa, oliwe, przyprawy.

reklama
Bietka wszystko możesz zwrócić do 10dni bez podawania przyczyny.e

dit. Macie jakis dobry przepis na sałatkę?

Witajcie dziewczynki!!!
Małgosiu to prawda,że wszystko można zwrócić,ale jeśli kontrahent ma inne zastrzeżenia,to można się zdziwić,kiedy gościu nie będzie chciał przyjąć zwrotu.Należy zatem czytać do dany kontrahent pisze o możliwości zwrotów.

Anisiaj klamra-a co to jest,da się w tym potem chodzić,boli zakładanie???Kurczę ja mam to pierwszy raz.
Wiola nie omieszkam zrobić zdjęć odnowionego salonu i wstawić tu zdjęć.Teraz mam ściany pomarańczowo-czerwone,firany makarony w takim samym kolorze.A nowy kolorek to cafe latte i firanki w kolorze ecru(jak uda takowe się kupić).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry