• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo, pewnie organizm przygotowuje się do porodu:)
Gosiu, ja jeszcze robię taką: pieczarki+makaron ryżowy+jajka+słonecznik+majonez
6-kowa, współczuję sprzątania po malowaniu:) od maja do października walczyłam z remontami. Ale efekt później aż miło oko zawiesić:)

Justi całe szczęście,że tylko salon będzie remontowany,ale i tak będzie kupę sprzątania,brr też tego nie lubię.
Małgosiu wydaje mi się,że temat gofrownic był,ale ja nic ciekawego nie polecę,bo mam swoją starą,ciężką gofrownicę,która genialnie piecze gofry.Jest podobna do tych co są sklepikach nad morzem z goframi.Teraz słyszałam opinie,że te współczesne gofrownice są delikatne i nazywają je jednorazówki,bo niby szybko się psują i są nie do naprawienia.Małgosiu powiedz mi a gdzie ja mogę taki płyn na wrastające pazury zakupić,chętnie wypróbuję.

Dobry dobry miłe panie :laugh2::happy:

Więc tak zaczynam od odpowiedzi bo zapomnę :)

Bietka na zakupy internetowe jest ustawa nie wiem jaka ale miałam to w szkole tak jak dziewczyny pisąly 10 dni na zwrot bez podoania przyczyny, ale pamiętaj ,ze kasy za przesyłkę to ten koleś Ci nie odda, podejrzewam,ze masz problem czy śrdnica bedzie pasować to poproś kolesia niech zmierzy i tyle (dokąldnie nie wiem na czym polega turboszczotka bo nie mam zwierząt i nie mam dywanów:zawstydzona/y::sorry: bo nie chce mi się ich odkurzac :-p)

Gosiulku jak mam taki http://www.ceneo.pl/1493740 z tego co mówiła mi Marta najwazniejsze aby był magnetyczny i mial cięzkie koło zamachowe. Ten co ja mam jest fajny sa 24 programy, w tym 3 ustawia się pod siebie , czyli wpisuje się swoje dane a on wyszukuje pod Ciebie trening, sa interwały itp. fajny i cichy.

Anisiaj troche poźniej dzisiaj ale i ta pierwsza nie licząc 6mamy o 2 w nocy :)

Bobo nie ma nawilżacza ale kladłam mokre ręczniki i czasem polewłam je olejkiem OLBAS. ale przy małym dziecku nie wim czy można go uzywac.

Wszystkim dziekuje na "Lajka" na fb ale tam sa jakieś wyżeraczki bo mają po 100 pare kliknięć więc nie mam szans taka szara myszka jestem. :)

Miłego dnia:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
6mamo ja sama nie wiem jak to dziala, ale ponoc kosmetyczka zaklada taka klamre,zeby dalej sie nie wrastal i zeby uniknac interwencji chirurga. Poczytaj o tym na necie, moze to Ci pomoze.

Justi witaj :)

Martus, bidulko, pij kawke

Bobo, moze faktycznie szykujesz sie do porodu, albo oczyszczasz sie ze szpitalnego zarcia.

Gosiu, ja mam stara, jak 6mama i jest super. O nowych slyszalam kiepskie opinie, takie jak 6mama.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry