Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
stres o zdrowie zawsze jest ja dziś też pytalam lekarza mojego czy napewno z sercem Julity wszystko ok bo chciał mnie na echo serca płodu wyslać ale teraz już nie ma sensu bo w przyszłym tyg juz sie urodzi więc wszystko będzie wiadomo mówi że wszystko wporządku z jej sercem chcial tylko sprawdzić ale na ktg by mi wyszło gdyby coś było ale stres jest zawsze,tymbardziej u mnie jak Nastka chora niewiadomo z czego to sie boje odetchne jak małą zważą zmierzą i powiedzą mi zdrowa na 100%:-) Aguś jest duży chlopiec z niego spokojnie zacznie przybywać może przysypia podczas karmienia i dlatego nie przybral bo cyca ma jako środek na uspanie a nie źródło mleka? moja koleżanka tak miala z dzieckiem budż go i niech papusia będzie dobrze
nie denerwuj sie;-) Bobo ty chcialabyś cięcie ? Bietka acha ty szalejesz z nowym odkurzaczem po domu i jak sie spisuje?
Marta-to ciekawe czemu placze
pojedzony bez kolek powinien niby spać jak na takiego maluszka. Sporo wam dzieciaczki spadly z wagi nie wiem jak to jest bo u nas Nastka nie spadła tylko przybierala a teraz zobaczymy jak bedzie