• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
a ja dzisiaj z tego wszystkiego doastalam @@@@ haha:) a co do stresu w pierwszym trymestrze to ja go mialam tak do 15 tygodnia pozniej juz sie nie balam w pierwszej i drugiej ciazy tak mialam z pierwsza byla ok no ale w drugiej nie dotrwalam do 3 trymestru bo 26 tydzien to jeszcze 2 trymestr...
BOBO a ty sie nie stresuj kochana ciesz sie ze bedze naturalny naprawde :*

Martuś no już końcowe przygotowania ale torby dalej nie spakowałam:-Ddzis A przywiezie łózeczko skręci i ubiore w pościel w sobote takie *******y dokupimy jak pampersy i ja sobie dokupie podpaski jeszcze i jakieś do szpitala żele czy coś i spokój a w sobote albo w niedziele do siostry A do szpitala teściowa dziś przeżywała że jutro to sobie chyba coś na uspokojenie kupi :baffled: siedze i pije herbate z sokiem malinowym czekam na m a mlode już chowaja pisaki bo im sie znudzilo:sorry2: Anisiaj jesteś kobietą a kobiety mają w genach że martwią sie mniej albo więcej ale sie martwią;-)

Bietka nasza chyba na spacerze zaszalala a teraz sie w domku grzeje bo u nas zimno znowu:baffled: wrzuce wam jutro zdjęcie lózeczka gotowego czekającego na nasza klusie dziś druga grudniówka urodzila synka przez cc zaczęło sie rozpakowywanie to teraz pójdzie za koleją:-) Anisiaj a ty na kiedy masz termin porodu? Suonko kochana gdzie ty sie podziewasz?zaglądnij do nas:sorry2: Marta a mały wasz nie ma kolek? że tak często placze? moi znajomi mają synka ma 3 tyg i też im tak okropnie plakał monika go karmi butlą bo pokarmu nie miala i okazało sie że mial kolki przepisał mu lekarz jakieś kropelki i teraz im fajnie śpi i nie plaka już:sorry2: bobo a ty mówilas że masz jeszcze mieć wizyte u pulmonolog kiedy? wolałabyś cesarke? moze jej powiedz że sie obawiasz poroduu naturalnego ze nie poradzisz zobaczysz co ona ci powie?

Wróciłam do Was:)
Anisiaj, stres jest trochę mniejszy. Ale póxniej martwisz się czy badanie połówkowe jest ok, czy nie ma wad. Ja bardzo bałam się czy jest zdrowe, jak w 12tyg sprawdza się przyzierność karku, której lekarz nie zrobił. Ale mój lekarz, był mega dziwny, tylko coś napomknął, że kośc nosowa jest itp. Gdybym wcześniej nie poczytała to nic bym nie wiedziała. Więcej do niego już nie pójdę i nie polecę. A pózniej martwisz się czy poród przebiegnie dobrze. A później.....to już same zmartwienia:)
Marka, bo chyba nie doczytałam, masz jakieś inne dziecko oprócz Michałka?
Anaber odpisałam ci na g
Wiola, Madlen, Bobo już tuż tuż:)

Witam się i znikam

mam doła, byłam z Kubą u pediatry i niby wszystko dobrze ale nie przybiera na wadze, urodził się 4570g jak wychodziliśmy ze szpitala to ważył 4360 g a dziś 4150 g co prawda pediatra mówi żebym się nie martwiła bo duże dzieci tracą więcej niż np takie 3 kilowe noworodki za tydzień mam iść na kontrolne ważenie i wtedy zdecydują czy będę musiała go dokarmiać a bardzo tego nie chce bo mam dużo mleka teraz go będę budzić do jedzenia bo do przyszłego tygodnia musi zacząć nabierać na wadze

Ściskam was mocno, miłego popołudnia:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry