Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a jesli chodzi o Juliske to juz nie mam paniki bo tak daje mi sie we znaki ze szok hihi
dzis A przywiezie łózeczko skręci i ubiore w pościel w sobote takie *******y dokupimy jak pampersy i ja sobie dokupie podpaski jeszcze i jakieś do szpitala żele czy coś i spokój a w sobote albo w niedziele do siostry A do szpitala teściowa dziś przeżywała że jutro to sobie chyba coś na uspokojenie kupi
siedze i pije herbate z sokiem malinowym czekam na m a mlode już chowaja pisaki bo im sie znudzilo
Anisiaj jesteś kobietą a kobiety mają w genach że martwią sie mniej albo więcej ale sie martwią;-)
wrzuce wam jutro zdjęcie lózeczka gotowego czekającego na nasza klusie dziś druga grudniówka urodzila synka przez cc zaczęło sie rozpakowywanie to teraz pójdzie za koleją:-) Anisiaj a ty na kiedy masz termin porodu? Suonko kochana gdzie ty sie podziewasz?zaglądnij do nas
Marta a mały wasz nie ma kolek? że tak często placze? moi znajomi mają synka ma 3 tyg i też im tak okropnie plakał monika go karmi butlą bo pokarmu nie miala i okazało sie że mial kolki przepisał mu lekarz jakieś kropelki i teraz im fajnie śpi i nie plaka już
bobo a ty mówilas że masz jeszcze mieć wizyte u pulmonolog kiedy? wolałabyś cesarke? moze jej powiedz że sie obawiasz poroduu naturalnego ze nie poradzisz zobaczysz co ona ci powie?