• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
vichy ... oooooooo nie wiedziałam że mają do pięt :-)
dzięki poszukam....

bobo
rozpychał się ale jakoś nie tak żebym np. nie mogła chodzić... czy coś... czułam "GO" ale np. mogłam chodzić, leżeć, spałam raczej normalnie, przed porodem 2 godz chodziłam z sunią po lesie- więc nie był to jakiś masakryczny ból

Ostatnia edycja:
Dziewczynki jestem :)
ferajna obrobiona, zapomniałam ,ze ja dzis znowu sama bo m na mecz wybył i dwójke siedze i dysze bez kitu. Pojechałam na chwilę do "kerfura" i kupiłam sobie ozdoby z filcu na choinkę za bo były w dobrej cenie :)

Anisiaj nici z dzisiejszych kredek bo bym nie dała rady sama tego ogarnąć ich dwójka i jeszcze ściany chyba by mnie to przerosło, kredki czekają na jutrzejszą kąpiel jak bedzie m :tak: Igor robi dle Ciebie obrazek z brokatu więc będziesz mieć pełno świecidełek w domu tak jak ja :-p Przepraszam ja na tsh ni ereaguje bo sie zupełnie na tym nie znam :no:

Bietka odpisąłam na g, a jaki kolor masz pazurków??

Zaraz zaczynam seans grey anatomy 9 sezon także będę lukać do Was co jakiś czas :)

reklama
anaber mam beżowy - naturalny na dłoniach, stóp nie malowałam - bo skarpetki i kozaki miałam :-) wiadomo :)

dobranoc bobo

anisiaj
właśnie ten krem mam - jest jeszcze sztyft ale na razie jadę z kremem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry