• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
witam

jestem stópki zrobione - ale i tak mam bardzo suche, kupiłam w aptece krem do stóp scholl;a i teraz nawaliłam grubą warstwę - ubrałam worek i skarpety i mam maskę na stopach - hehehehe
mały śpi, w domu burdel, no bo jak matka wybyła o 14 to maskara co zastałam o 18:30 :szok::-D zostawić chłopów samych

madlen kochana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poniedziałek - pisz sms kiedy Victoria się pojawi na świecie ;-) buziaki :*

anisiaj
piękne tsh - bietka jest dumna z Ciebie ;-) &&&&&&&&&&&&& za jutro :) będzie wszystko dobrze :*

bobo kurcze powiem Ci że dziwna ta lekarka jakby nie znała realiów porodówki... choć wiesz może jak będą Cię przyjmować do porodu to zajrzą że byłaś u nich z powodu problemów z oddychaniem i faktycznie otoczą Cię "inną" opieką ...

anaber jak szczepienie , ile waży mały przystojniak ??? :) ile ma cm ?? :-)

bietka watpie zebym miala "inna" opieke za darmo. jak sie chce byc inaczej traktowanym to prywatnie sie idzie rodzic. ehhhhhh juz mi obojetnie co i jak byle mala juz wyszla. musze ja jakos pogonic. sex nie dziala na nia :(

bietka scholl ma naprawde dobre produkty wiec bedziesz miala stopki jak niemowle ;), nie wazny balagan wazne ze chlopcy milo spedzili czas

bobo a matko co za koszmar....

anisiaj &&&&& za jutrzejsza wizyte

Ja ide poczytac pozniej zajrze ;)

bobo spokojnie :) Julcia wyjdzie w swoim czasie :-) wiesz nie chodzi o pieniądze, tylko może zajrzą w twoją kartotekę, którą Ci założyli teraz jak u nich byłaś ? nie wiem, tak sobie myślę... że powinni...
torba spakowana do szpitala? wszystko gotowe? tak pospieszasz Julkę a mama gotowa ? ;-):-)

aniołkowa polecali mi jeszcze gewohl - jakoś tak.. kupię następnym razem

gosia gdzie jesteś ???? jest coś jeszcze fajnego na pięty oprócz sholl;a i gewohl ????

dzoana jak przeziębienie, jak się czujesz ??? mnie dziś już lepiej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry