• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Kinga buziak przekazany,a Michał Wam dziękuje i wszystkie pozdrawia.

A propos położnych,to mnie tak często nie nawiedzała.Potem do pierwszego roku życia co 1-2 mce przychodziła pielęgniarka środowiskowa.

Anisiaj poszczuć pieskiem jakąś wredną sucz zawsze można!!!

reklama
Witam się i ja:))

Anaber ja się wpraszam na taką kawkę i ciasto:))

Anisiaj jak Nucia??? Mam nadzieję ze już lepiej:)

Bobo mnie się wydaje że jak powiesz że jesteś chora to będą na ciebie zwracać szczególna uwagę

Marta jak Oli??

6 mamo wszystkiego najlepszego dla syna:)

kurcze mały płacze buziaki

Aguś, dzięki, dużo lepiej. Dzisiaj ma kolejne zastrzyki, ale już wraca do formy.

zgadnijcie kto ma piękne tsh 1,0 :biggrin2: zaczynałam ciąże od 4,0, ale grzecznie biorę leki i mam dzisiaj 1 :)

poza tym wyniki mam spokaśne, poza bakteriami w moczu, co przy jednej nerce może wkurzać, ale zobaczymy co powie gin (jakieś liczne mam nabłonki płaskie). jutro proszę o kciukasy o 9.30

Ostatnia edycja:
Wróciłam własnie do domku.
6-kowa, też dołączam się do życzeń!!!!!! Spełnienia marzeń dla synka!!!!!
Anisiaj, my mamy pieska, więc Nuci nie będzie się nudzić:)
Ale macie dzwinie z tymi położnymi. U mnie był raz lekarz z położną. Zbadali tylko Kubcia, bioderka sprawdził itp i tyle. Więcej ich nie było i nie chciałabym żeby mnie nawiedzali.

Anisiaj, no przecież ktoś musiał zając miejsce po Bobo...

Mamy kundelka, ale strasznie obronny. Biega sobie po podwórku a śpi w domu. Czasami jak ktoś pyta czy go pies nie ugryzie koło 19:) to zawsze się śmiejemy że on już dawno śpi:-)

jestem teraz dopiero bo przedtem poleżakowalam sobie a po 13 przyjechaly dwie kuzynki na kwake zeszło nas do 15.30 później mala z przedszkola i szybko obiad a teraz siedze chwile w spokoju nie wiem czy dziś wieczór nie pojedziemy do szpitala do siostry A bo jagby jutro mial wolne to musimy zrobić w salonie przemeblowanie Bobo-uderz jeszcze do gina i powiedz mu ze ta baba powiedziala ze masz im w szpitalu powiedzieć zeby cie szczególną opieką otoczyli a jak wiadomo będa to mieć gdzieś bo nie ty pierwsza i nie ostatnia jagby bardzo chciał to napewno moze ci to skierowanie na cc wypisać on przeciez prowadzi od początku twoją ciąże i wie jakie masz przejścia a jak nie to zostanie ci opłacenie sobie polożnej do porodu wtedy byś wiedzialą ze masz opieke nad sobą pelną. Bietka milego relaksu:tak: śmialyśmy sie z kuzynkami bo teściówka ma dziś zajmować sie córką siostry A tylko dzwonila do nich ze wieczorem przyjedzie do nich z nią a jedna z nich to chrzestna więc jej zostawi mala i ona to nazywa babciną opieką:-D jak taka babunia to niecch sobie wnuxie do siebie do domu weźmie żeby sie nią zajmować a nie komuś kazuje:baffled:

reklama
jestem mały najedzony, przebrany śpi ale tak czuwa więc jak zniknę nagle to wiadomo he he he o 19 kąpiel
Anaber to mnie zaskoczyłaś teraz ja jej nie zapłace, bo jeśli faktycznie są płatne to nikt mnie nie poinformował czy sobie tego życzę i już... nie dam jej ani grosza...
Bobo nie bój się będzie dobrze

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry