• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Macie jaja z tymi położnymi naprawde ja dziś jak na badaniach bylam to byla polożna nie moja sąsiadka tylko od lekarki ona pamieta moją ciaże z Nastką bo wtedy chodzilam do lekarza u którego pracowałam i dzis już odemnie wzięła dane jak wróce ze szpitala mam do niej zadzwonić ona mi przyniesie do domu deklaracje od lakrza żeby mala zapisać i pewnie mnie odwiedzi pierwszy i ostatni raz,jak Nastke urodziłam to bylam gówniara a ona raz przyszla posprawdzala jak mala czy nie odparzona że pępuszek odpadl zapytala jak sie mam i czy coś potrzebuje i więcej nie przyszla:-)chyba bym oci...piala jagby 5 razy przychodzila teraz też mi mówi że pewnie jeszcze przyjdzie do mnie sąsiadka bo jest położną u mojego lekarza a juz mialam dziecko to wiem wszystko wiec raz zajrzy i da spokój chyba że będę coś potrzebowala to mam dzwonić:baffled: Anisiaj ja też pierwsze usg mialam w 12 albo 13 tyg genetyczne więc pewnie na następnej wizycie ty też już będziesz miala przez powłoki brzuszne mialam sie przespać a tu zadzwonila jedna koleżanka za chwile druga i doopa z mojego spania:baffled: 6mamo-to buziaki dla syna na 18 i dla mamy że tyle lat poświęcała na wychowanie i pielęgnacje teraz już doroslego faceta

Ostatnia edycja:
6mamo - buziaki dla Twojego dorosłego mężczyzny! :)

wiolka - ja też oszaleję, jak przyjdzie mi 5 razy na taką wizytę...

bietka - a psia sierść walająca się po kątach zrobi na niej wrażenie?;)

idę się położyć laski, obejrzę zaległe odcinki Julki i idę z Nucią. miłego dnia!

hej ale jestem do tylu, ciekawe jak ja to nadrobie :szok: w niedziele rano bedzie juz pusta chata i zaczynam lekture.

Doczytalam tylko o tych poloznych, u nas tez co chwile przylaza juz pierwszego dnia po porodzie przez 5 dni przylazila polozna, teraz co tydzien przychodzi pielegniarka srodowiskowa glownie po to zeby zwazyc.

Marta dowiedz się czy za te wizyty nie bedziesz musiala zapłacić bo refundowane są tylko 4 wizyty położnej tak mi tlumaczyła a nastepne jesli bym chciąła to bede musiala oplacić. Wiesz aby Ci poźniej rachunek do domu nie przyszedł. Taka moja uwaga. Ja miałam tylko dwie wizyty z Boryskiem i pani położna powiedziala,ze niewidzi potrzeby przychodzic wszystko ok świetnie sobie daje radęi powiedziąla ze jak coś to ja mam dzwonić więc nie zadzwoniłam ale przyjemna była.
Dobra zmykam bo mam na 12:45 pa:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry