• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Justi chociaż tyle ze glos ci wrócil mam nadzieje że sie wykurujesz w końcu:tak: Marta a nie jest mu za gorąco?:sorry2: dziwne że tak często płacze musi być chyba jakiś powód dzieci nie placza bo lubią biedna odpocznij sobie chwilke jak zasnął;-) Anisiaj wyniki badań w ciaży z reguły sa dziwne bo albo skoki albo spadki przynajmniej masz pewność że w ciąży jesteś a wizyta już jutro?masz już karte ciąży? A Gosiulek gdzie sie zaszyla?

reklama
wiolka u mnie kartę ciąży zakładają na pierwszej wizycie. przed każdą wizytą idzie się do położnych, one wpisują wyniki do karty i dopiero można iść do gina. jutro mam tą planowaną wcześniej wizytę, gin co prawda powiedział tydzień temu, że lepiej za dwa tyg, ale jak mu powiedziałam, że kończy mi się zwolnienie to kazał przyjść. obawiam się tylko, że nie zrobi mi usg skoro tydzień temu robił, ale jakoś to przeżyję ;)

anisiaj takie wahania w morfologii są OK, raz jest czegoś mniej, raz więcej, organizm uczy się współpracy z dzidzią - ważne że hemoglobina i hematoryt ok :-) ;-) poproś go ładnie to zrobi USG ( swoją drogą nie znosiłam usg przez .... marzyłam by wreszcie mieć usg przez brzuch :-))

wiolka to prawda- zimno jak cholera

napiszę Wam coś na g

Witam się i ja :)
dopiero wstaliśmy a na 12:30 mamy szczepienie :baffled: musze się zebrać.

Bietka proszę 2012-11-16 10.30.46.jpg razem z kawką :) na tle moich sztucznych kwiatków :-D

Anisiaj Ty to naprawde panikara jestes jeszcze lepsza od Bobo ;)

6mamo zdrówka dla syna :)

Kinguś przepis na g :)

Dobrze ,ze bujaczek ma pasy bo tak się wije ze by wyleciał mały skubaniec a jak się denerwuje jak go przypinam :)

i nie wiem co dalej :blink:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jestem z powrotem kurcze bo się obudził na mleczko. Wiecie co Oli ma tak że jak śpi to ok budzi się na jedzonko potem kupa i jest już wybudzony po przebraniu ma czkawkę zawsze i po tym godzina bujania jak nic... te czkawki są wkurzające :baffled:

Justi już oki jest noc przesypia ładnie, w dzień gorzej ale lepiej tak niż by miał wojować w noc. Nadal płacze przy kąpieli ale przy zmianie pielujdy już nie ;-) znajomi co przychodzą to bebiko przynoszą he he he także mamy troszkę zapasu bo ciuszków mam dużo.
6mamo sto lat dla synka ;-)
Anisiaj ja tak jak Bietka przez brzuch miałam genetyczne ok 12 tc

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry