• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam i ja:) Dziewczyny co wy na noc jadłyście, że takie sny macie:)
Anisiaj jak Nusia??????????????????????
Bobo &&&&&&&&&&&& za wizytę!
Mnie się śniło że woziła Kubcia w wózku z gondolą i mieścił się:-)

witam

anisiaj
sen miałaś bosski po prostu - oby nuci się poprawiło
bobo - za wizytę &&&&&&&&&&&&&
anaber poproszę brownie do kawy :):-)
dzoana pycha te bułeczki :-)
marka nie wiem nie znam się na cc, ale chyba 5 m-cy to mało.... wiem że bardzo już byś chciała.... ja bym poszła jeszcze raz do gina i zapytała - TAK, czy NIE ? niech odpowie jednoznacznie

Dzień dobry ja bylam na badaniach wlaśnie jem śnaidanko zimno na zewnątrz:baffled: Bobo&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte;-) Anisiaj ale masz sny:happy: Justi a ty jak sie czujesz? mi sie śnily jakieś głupoty budzilam sie co chwile a nadranem bym zaspała do przedszkola z Nastką:sorry2: czeka nas przemeblowanie bo pomimo iż salon ogromny to nie mamy gdzie wstawić lóżeczka bo mamy tu już wielki stół na rodzinne obiady kominek fotele sofe telewizor z komodą akwarium z rybkami wózek i lózeczko i nie ma sie jak ruszyć że o meblach nie wspomne:baffled: Siostra A już o 8.40 miala córcie leży teraz w separatce i odpoczywa jako pierwsza poszła Milego dnia:-) Marka jeśli chodzi o twoje pytanie to statnio jak bylas na wizycie gin ci powiedzial w jakim stanie jest blizna czy już wygląda na zagojona?masz racje nie ma różnicy czy blizna po cc jest 2 misięczna czy 8 letnia bo jak ma pęknąć to peknie i to jest racja mi sie wydaje ze moglibyście zacząć sie starać bo blizna w środku powinna być już zagojona nastce robią operacje na plecach i za każdym razem co pół roku otwierają to samo miejsce i jest zagojone widaomo że tu dochodzi fakt ze brzuch będzie sie powiększal i skóra rozciągala ale jeśli masz sie męczyć sama ze sobą i bić z myślami skontaktuj sie z lekarzem niech ci powie co gdybyś zaczela sie starać i np odrazu zaszła w ciaże jakie były by skutki,będziesz miala jednozanczną odpowiedź:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Justi biedna jesteś :(

Martuś, śpi? masz chwilkę dla siebie?

Bietka, Ty się nie śmiej ze mnie, wiesz jaka byłam przerażona jak się obudziłam?:)

Odebrałam wyniki krwi i mam jakieś z dupy za przeproszeniem, za mało limfocytów, za dużo neutrofili. dobrze, że jutro mam gina, bo bym oszalała ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry