• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

zaglądam do was znowu mi ten internet szwankuje:wściekła/y: przyjechali z lóżeczkiem skręcają jest piękne z drewna dębowego twarde że nastka moglaby w nim spać nie deseczka pilśniowa jak normalnie w lóżeczkach teść sie zaoferowal ze Nastuli zrobi łóżko takie do jej wieku w takim samym kolorze jak łóżeczko dla Julity będa mialy dziewczyny spanie:-) Dzoanko ja bym zjadla od siebie takie buleczki pysznie wygladają bardzo prosze wrzucić przepis:-p

reklama
zaglądam do was znowu mi ten internet szwankuje:wściekła/y: przyjechali z lóżeczkiem skręcają jest piękne z drewna dębowego twarde że nastka moglaby w nim spać nie deseczka pilśniowa jak normalnie w lóżeczkach teść sie zaoferowal ze Nastuli zrobi łóżko takie do jej wieku w takim samym kolorze jak łóżeczko dla Julity będa mialy dziewczyny spanie:-) Dzoanko ja bym zjadla od siebie takie buleczki pysznie wygladają bardzo prosze wrzucić przepis:-p

Marta, dobranoc
WIola, już wrzucam
Ja już kładę się do łóżeczka i idę spatku. M wróci dopiero po 22, pewnie nie doczekam, a później jeszcze trawią granie na fb, więc pewnie położy się przed 24. Do juterka

Ja czekam na geslerową też i dyskutujemy jeszcze żeby teść albo A zrobil stoleczek do siedzenia dla malej dobrze mieć teścia stolarza:-) A sie śmieje że jak teściowa zobaczy to poleci zamówić podobne dla swojej córci bo będzie ją zazdrość zżerała:-D Dobranoc Dzoanko i Marta

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry