• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

jestem z kawka ;)

anaber dzieki za przepis ;*

anisiaj Ty to masz sny hehe
bobo ​za wizyte &&&&

Jaja macie z tymi poloznymi ze szok, u nas zawsze przychodzi dwa razy raz po wypisaniu dziecka ze szpitala a drugi jak maluch konczy 6m-cy i wyobrazcie sobie ze pod koniec lipca dzwoni do mnie baba i mowi ze chce przyjsc zobaczyc moje dziecko, k**** jak jej pocisnelam to przyslali mi list ze szpitala z przeprosinami za to ze sprawili mi przykrosc...to sa barany dopiero.
Lece na g zobaczyc przepis i pewnie musze skoczyc po cos do sklepu i jutro jak przyjdzie @ bedzie brownie

MILEGO DNIA

reklama
anisiaj ja wezmę Nucie

moje drogie idę coś ogarnąć, m poszedł z małym na spacer
ja ok 14 wyjeżdżam z domku
proszę mi tutaj nie pisać zbyt dużo... dobrze ?
wpadnę dopiero wieczorkiem :*

miłego dnia

papapa

bietka, serio serio?:) już ją ubieram i czeka na Ciebie ;P

u mnie dzisiaj pierogi ze szpinakiem i sos czosnkowy. M mi podniósł ciśnienie, bo dzwoni czy ma brać urlop na Wigilię. Ja mówię, że pewnie, że tak przecież ja jestem w ciąży, chcę spokojnie dojechać do rodziców, naszykować się i żeby wziął jeszcze 27, żebym nie grzała do jego rodziców zaraz drugiego dnia, bo to dla mnie męczące (300 km trasa), a on do mnie, że jak się uda, to weźmie, bo jego koleżanki w pracy już sobie zaklepały, a jak nie to cytuję "jakoś się przemęczymy". ja mu się przemęczę...:angry:

Kinga, brak słów, aż mnie coś ścisnęło jak pomyślałam jak musiałaś się poczuć...:*

Ostatnia edycja:
jestem :)
na wizycie pani pulmunolog stwierdzila ze moge rodzic naturalnie ale mam im powiedziec ze maja sie mna szczegolnie zjac i maja dac mi znieczulenie i w ogole maja kolo mnie skakac podczas porodu. no wiec jej powiedzialam ze nie ma takiej opcji zeby tak bylo bo lekarze maja to gdzies i napewno nikt nie bedzie kolo mnie skakal a o podaniu znieczulenia nie wspomne bo w tym szpitalu nie daja. no ale moja pulmunolog swoje i napisala mi kartke ze mam rodzic naturlanie.

tak anisiaj. mowilam jej ze boje sie ze nie bede mogla oddychac jak trzeba i w ogoole a ta mi ze wlasnie dlatego mam powiedziec w szpitalu ze maja nade mna czuwac wszyscy i w ogole. powiedz sama kto by sie przejal? bede jedna z wielu rodzacych i oni beda mieli gdzies sleczenie nade mna i w ogole.

Dziewczynki bardzo Wam dziękuję za życzenia dla mojego syna,kochane jesteście!!!:-)
Dałam jemu teraz książeczkę i on czytał ją na głos był zadowolony,resztę prezentów dostanie jutro.
Hihi a teraz w ramach urodzin odkurza pokój stołowy,ale jestem wyrodna matka!

Bobo będzie dobrze,nie denerwuj się kochana!!!

reklama
6mamo urodzinowy
images
dla Synka ;-)

bobo bo jej sie tak latwo mowi ze maja sie Toba zajac, kurcze jak bedzie nawal rodzacych to akurat beda mieli czas zeby siedziec kolo Ciebie. moze mozesz poprosic swojego gina o skierowanie na CC ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry