• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Aniokowa ona jest cwana besztia zamiast wziaść wnusie do siebie ma wielki dom mala mialaby sie gdzie bawić ale wiesz ona ma dom po remocie nie lubie jagby dziecko jej coś dotykalo coś rozlało do niej jak sie wchodzi to jak do muzeum wszystko nowe ani grama kurzu błysk poprostu bo dom po remoncie wszystko nowe pokupila sama w tym domu tylko nocuje wiec nie ma jej kto nabrudzić:-Dz ciekawości jedziemy zobaczyć do kuzynk jak sie babci będzie opiekować bo do siostry A dzownilam ale dziś i tak leży małej nie ma moze jutro sie wybierzemy a jak nie to jak do domu wrócą marta to masz chwilke żeby zajrzeć do nas :-)

zagladam na chwilke zyczyc udanego weekendu,bo pewnie nie zajrze do was :no::sorry2:
a w poniedzialek prosimy o kciuki,aby poszlo szybko i bez komplikacji a moje dzieciatko przyszlo na swiat cale i zdrowe :tak:;-)
sciskam mocno ;-)
a dla naszych staraczek wysylam ostatnia porcje fluidkow ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
zielone,bo to kolor nadziei...

kochane,abyscie jak najszybciej ujrzaly II krechy na tescie ,a pozniej niech was mdli,bola cyce i niech was dopadna wszystkie ciazowe dolegliwosci ;-);-),zycze wam tego calym sercem :-)
pozdrawiam mocno i dla naszych forumowych szkrabikow duzy buziak ;-)
wiolka jesli nie zajrze na bb to 22 i tak pamietam o twojej cc i bede mocno zaciskala kciuki...kochana wszystko bedzie dobrze ;-)

Martuś może sie myle, ale dowiedz się ona Ci nie bedzie kazała zapłacić, NFZ przyśle ci rachunek . Bo z tego co wiem tylko 4 wizyty sa refundowane przez NFZ chyba,ze Twoja przychodnia jest jakas inna.

anisiaj wysłalam Ci wiadomość :* dziekuję kochana za prezencik :*

Anaber w książeczce małego mam napisane że położna musi przyjśc minimum 4 razy, a jak przyjdzie rachunek to im nie zapłace złożę skargę bo nikt mnie nie poinformował o takiej ewentualności
Madlen &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry