• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
laski kochane, bo ja Wam zapomniałam napisać, że po lekarzu jadę do pracy zawieźć zwolnienie i na zakupy z m ;) ale widzę, że mnie kochacie i bardzo się o mnie martwicie :P

anaberku - dziękuję za przekazanie wieści, w sumie nic nowego się nie dowiedziałam :) Pan dr: robimy jakiś podgląd skoro był tydzień temu? ja:ja zawsze chętnie panie doktorze, pan dr:ale wie pani, że za często się nie powinno, ja: bo może się coś stać? on: no nie powinno się tak często, lepiej nie ryzykować. i weź tu z nim dyskutuj ;) 15.12 kolejna wizyta, w w tygodniu przed mam iść na usg genetyczne czy jak ono się zwie.

bietka - odpowiadając na Twoje pytanie - poszłoooooo ;) dzisiaj jem delikatne rzeczy ;P

idę poleżeć, paaaaaaaa :)

reklama
Anisiaj, bo powinnaś się meldować nie rzadziej niż co godzinkę:) Pamiętam że ja też USG to chciałam co wizytę:-) ale tak się nie dało.
Przynajmniej masz normalnego lekarza i zlecił ci badanie genetyczne. Mój był mniej normalny.
Bobo Julcia pewnie sobie smacznie śpi:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry