• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka wrzuciłam zdjęcia tylko światło teraz takie sobie wrzuce zdjecie jak założe moskitiere i w ciągu dnia to efekt będzie inny my siedzimy same spać mi sie chce jeszcze na zakupy musimy jechac a tak mnie bolą plecy ze nie chce mi sie żywcem:confused2:

bietka jadlam ziemniaczki jajo sadzone i brukselke :)
julka ma lenia dzis raz na jakis czas da znac i idzie spac dalej.
mnie tak gardlo boli ze musialam wziac syropek zeby sie bardziej nie rozlozyc. teraz leze w lozeczku z herbatka :)

bietka walczee ostro. nie wiem juz ile litrow herbaty z cytryna wypilam hehe:)
powiedz mi Kochana odejscia wod plodowych nie da sie przeoczyc, prawda? sa ona przezroczyste czy jakie? moge je "wysikac" i nie wiedziec ze odeszly?

bobo nie da się tego przeoczyć - jest ich naprawdę dużo, nie da się "wysikać" to istna powódź naprawdę ;-)
ja 3 razy się przebierałam zanim wyjechałam z domu do szpitala, bo normalnie żadne podkłady nie dawały rady...
nie przeoczysz... oczywiście jest możliwe sączenie wód, ja kilka dni przed porodem miałam tak dużo wodnistego sluzu że naprawdę myślałam że to wody... ale to nie to...
hmmmmmm odejście wód to tak jakbym miała wiadro z wodą między nogami... lało się i lało :-)

Uwaga, uwaga. Mielismy grac w planszowki, a m mowi do mnie "idz sobie do dziewczyn na forum,a ja poczytam ta ksiazke o ciazy". Umarlam...siedzi, czyta i co chwile mam pytania typu "jak tam skarbus u Ciebie z 5 porcjami owocow lub warzyw?"...

reklama
Bobo "Twoja ciąża tydzień po tygodniu". Co się dzieje w danym tygodniu to czyta na necie, nie wiem czego szuka w książce, może odpowiedzi na pytanie, kiedy przestanę się czepiać bałaganu?;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry