• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry witam sie dziś dopiero teraz bo sprzątałam wczesniej później mialam gosci obiad i tak zeszło bylam też rano z Nastulą na zakupach kupiłyśmy rożek dla Julity a dla Nastki golf-tunike do tego nowe rajtuzki żeby bylo po równo a to ja mialam sobie iść coś kupić ale dziewczyny najważniejsze a po maratonie po sklepie z Nastką to już nie miałam sily patrzeć na coś dla siebie:eek: zaraz wam napisze relacje z wczorajszej wizyty u kuzynek i siedzeniu z teściową na g bo takie mam na nią ciśnienie że gdyby mnie za nią nie zamkli to bym sk....syna odstrzeliła:wściekła/y: 6mamo udanej imprezki i wrzuć nam zdjecie jak pięknie wyglądasz:-)

reklama
anaber Igorek ma katar ale poza tym wszystko OK u nas mgła cały dzień, wilgotno, kapie coś z nieba- tzn chyba ta mgła opada... i nie byliśmy nigdzie...

bobo co jadłaś ?

anisiaj współczuje...
co robicie dzisiaj ? mój m wybywa po 20 na męski wieczór hehehehe a ja zostanę z BB ;-)

co sądzicie o kosmetykach ziaja ??? są tanie... ja mam płyn do demakijażu oczu i jestem zadowolona. Myślę o tych dermokosmetykach co wypuścili teraz, ziaja med...

Łóżeczko przygotowane pościel założona jeszcze tylko musze dokupić stelaż do moskitiery i założyc ale to w tyg jakoś kręgoslup mi w doope wchodzi a wy wszystkie gdzie?:szok: Anaber u nas przymrozek teraz na spacer by mi sie nie chciało iść dziś wogóle u nas zimno caly dzień:confused2: Bietka staram sie spokojnie ale taka ku...wa zaraza świętego by z równowagi wyprowadzila... ja kupilam dla malutkiej kosmetyki z ziaji i dla siebie też nieraz używam na mnie dzialają dobrze nie narzekam dobra firma a faktycznie nie droga to Bietka przynajmniej dziś cię będzie więcej

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry