• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

bobo oj mogla by juz wyjsc bo wszystkie ciotki na nia czekaja ;-)
o tej ksiazce mowili w DDTVN i dlatego ja kupilam to 1 z 3 czesci powiesci erotycznej ale jest naprawde fajna, mimo ze klimaty sado maso to nie dla mnie ale ksiazka jest napisana w dosc subtelny sposob i fajnie sie ja czyta

reklama
Ja jestem dopiero, bo troszku mi się przysneło, Borysek umyty nakarmiony i zasnął ze swoja nowa przytulanką od cioci Anisiaj sam w lóżeczku przy kołysankach byłam w szoku :szok::-) glaskałam go po główce i zasypiał :happy:

Bobo
ja Ci daję jeszcze dwa tyg. :)

Anisiaj lubię scrabble :) jak byłam w ciazy to gralam sama ze sobą czyli lewa ręka na prawą :laugh2: mój m mówił ze ciża mi na mózg padła :rofl2: buuuuuuuuuuuuuu teraz już nie mam na to czasu :no: szkoda.

No tak ja przyszłam to wszystkie polazły.

W mam talent audiofeels :) byłam na ich koncertach :) hehe

aniołkowa słyszłam o tej książce... pikantna... może zakupię :) a podkręca atmosferę w sypialni ????

dobranoc bobo

ja też zmykam :) dobranoc, do jutra :*

Ostatnia edycja:
a ja bym sobie obejrzała jakiego Bollywood-a kiedyś ogladałam mam spora kolekcję uwielbiam te filmy a ile się napłakałam.

dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zaglądam wieczornie do was a wy już śpicie wszystkie?:szok: ja wciąglam kebaba wegetariańskiego:zawstydzona/y: zaraz ide się kąpać i do lóżeczka lulu a jutro przemeblowanie:confused2: Anaber nie śpisz jeszcze to jak masz jakiś film z bollywod to sobie zapodaj i poszlochaj każdemu to czasem dobrze robi:-) A Marta i Aga gdzie nam sie dziś podziewają?:eek:

reklama
Anaberku, to musimy kiedys spotkac sie na rundke ;) albo zagrac online :D

Nie pogralismy ostatecznie, bo m uparl sie na wiodyego,a ja po 15 min zasnelam, a teraz wezme leki i pewnie juz nie zasne. Ktos jeszcze tu czuwa?:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry