Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moze śnieg jeszcze nie spadnie 
ja to bym sie malibu napila
albo desperadoska a tu ponad półtotra roku juz nie pilam i szybko sie nie napije a nawet jak to podejrzewam ze po jednym redsie będę nemo
ide was poczytać Justi kochana będziemy mocno trzymać &&&&&&&&&&&&&& dasz rade nie stresuj sie
Bobo-jak cie bardzo boli gardlo to moge ci polecić plyn do plukania Dentosept sie nazywa jest na bazie ziół wolno go w ciaży stosować i dziala ściągajaco na stany zapalne,ja na początku ciązy mialam takie francowate przeziębienie że na antybiotyku bylam to plukałam jeszcze tym i mi pomoglo:-)nie pachnie zachęcająco ale ja zatykalam nos
Justi,Bietka-nie będę nic dźwigać bo A za mną łazi i caly czas mnie upomina zebym czasem nic nie podnosila nawet dziś mnie opiepszył jak przesuwalam łóżeczko ale wtedy chcialam sie do odkurzacza dogrzebać a on myślał że jak oni pojda to ja chce coś sama przesuwać
zaraz będzie tata i teść to mu pomogą
w koncu ustawimy żeby mialo ręce i nogi a nie żbym sie potykala na środku pokoju