• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
witam sie i ja ;)

dzis sobie pospalam znowu do 11 matko co sie ze mna dzieje...

bobo ja tez wstalam z cholernym bolem gardla a nie mam nic w domu i musze czekac az jutro otworza apteki

anisiaj czytam polska wersje ale jesli oryginal lepszy to druga czesc sobie kupie we wtorek i przeczytam w oryginale. Dziekuje za podpowiedz ;-)

bietka wspolczuje niedzielnego popoludnia z "ukochana" tesciowa.

wiola oszczedzaj sie ;) tak jak anisiaj pisala jeszcze 4 dni :-)

MILEGO DNIA ;* Ja zmykam na male zakupy,

zapomnialam Wam napisac ze @ narazie jeszcze nie ma

polezalam sobie pocilam sie jak mops. m w pracy ale zadzwonilam mu zeby mi cos kupil na to gardlo. i kupil mi tantum verde do psikania mam nadzieje ze sie nie udusze hihi:)
wiolka mmmmmmm rosolek bym zjadla szczegolnie dzis jak nie mam sily na nic
aniolkowa a na kiedy masz termin @?

Ostatnia edycja:
aniolkowa no to jak mialas na wczoraj to trzymam &&&&&& zeby @ nie przylazla:)
w poznaniu dzis mecz lech poznan-legia warszawa i cale miasto w objazdach. ciekawe czy beda sie tlukli.....
anisiaj Ty sama w domku czy z m?

juz jestem po zakupach i zaraz trzeba sie brac za przygotowanie obiadu dzis serwuje chinszczyzne, chetne zapraszam ;)

bobo anisiaj dobrze pamietala bo termin @ byl wczoraj nadal cisza, wiec trzymaj kciuki...cholerka nie potrzebnie sie nakrecam bo przeciez wiem ze nic z tego juz dawno uznalam cykl za stracony ,nalezy mi sie lanie za to nakrecanie sie bo pozniej znowu bede plakac w poduszke..

anisiaj wizyta raz w miesiacu to stanowczo za malo....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry