• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka dziekuje ze o mnie pamietasz, od teraz bede na biezaco, dzisiaj w nocy M pojechal zawiezc gosci na lotnisko teraz odsypia, ja bylam z dziewczynami na spacerku a teraz chyba sie polozymy bo oczy mi sie same zamykaja.

Wizyta tesciow nie najgorsza ufff Mya rano plakala za babcia ale juz jest dobrze, M troche smutny zawsze po pozegnaniu mowi ze zaluje ze nie mieszkaja blizej a dzien wczesniej plakal ze ma ich juz dosc... Ja sie ciesze ze przezylam, bez wiekszych stresow i klotni troche mnie wkurzalo wyrywanie mi z rak Lilly 'bo ja musze sobie odpoczac' ale tlumaczylam sobie ze to tylko tydzien i pozniej wszystko wroci do normy:tak:

scoti - uffff, no to już wszystko wraca do normy :) teściowa Ci nie dokuczała za bardzo?

ciekawe jak nasza bietka na obiedzie u swojej...

bobo - jak gardło? lepiej?

6mamo, Gosiu - no to teraz odpoczywajcie! Gosiulku, Twojemu synkowi jeszcze nie składałam życzeń - ucałuj go od wirtualnej ciotki :)

aniołkowa - tak jak mówisz, dopóki nie ma @, jest nadzieja. Mój stracony cykl ma już 10 tygodni, więc wiesz ..;) co do tych wizyt będę mieć co 3 tygodnie, ale teraz wypadło co 4, żebym w tym ostatnim tygodniu zrobiła usg genetyczne, jak każe gin od usg to krew na test pappa i dopiero z wynikami do mojego. dobrze, że idą święta, to czymś się zajmę :)

Oj nie, nie bardzo miałabym czas. Myślałam o podyplomowym jakimś kierunku, ale jak teraz mam się nauczyć ustaw to widzę jak cięzko jest to zrobić przy dziecku. Podziwiam mamuśki-uczennice i studentki;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry